bebisvarmi 1merven ismini unuttum ama bulunduğun saglık ocagına git doktorunun hemşiresiyle görüş ben dogum kontrol hapı istiyorum de verirler tarifte ederler nasıl kullanıcagını hemde ücretsiz yarın git al adetin 2. Günü başlanıyor ama adetliysen al başla hemen
Ceylan35 1merven bende ilk adet olduğumdan beri hep düzensizdir günlerimi hiç bilmezdim telefondaki takvim uygulamaları olmasa çok korkuyodum gebe kalamamaktan Ama Allah nasip etti kendiliğinden oldu ve ben adet düzensizliği den dolayı 10haftalikken öğrendim çünkü yine adet gecikmesi sandım şans eseri aldığım testleri hamileligimi öğrendim umut Allah kuzum ol derse olmicak hiç bişey yok
1merven Gkcasc 37 gun oldu hala adet olmadim adet gununde gel dediler bekliyorum o zaman takip yapiliyormus heralde beklemedeyim
Ceylan35 1merven bol bol dua et bide sana tek tavsiyem bizim gibilerin yumurtlama günleri hıc belli değildir zaten o yüzden olmaz ya bebek sen adet olduktan hemen sonra yani bittiği gün başla denemeye yok 10.gun yok 15gun onlar bende olmadı adetinin bittiği gün denedik ve tuttu o gün yumurtam çatlamış benden tavsiye sana
Asnb 1merven canim bazilari rahim filmi cekilince hamile kaliyo sen cektirdin mi hic bi tanidigimda da oyle bi sorun yoktu cektirdi hamile kaldi
Anne18 1merven ah canım benım herşey allahtan bılsemde çaresini söylesem sana ah ah içim öyle yanıyor ki ☹️😔😔😔☹️
1merven Anne18 Anlayabiliyorum yani su var deseler tedavi olunsa ama sebepsiz oluncada insan kotu oluyor ama umutsuzluga da kapilmayalim boyle hamile kalanlari gordukce seviniyor insan. insAllah Allah bizede nasip eder 💜
mavisimm 1merven Canim benimde adet duzensizligim vardi bi kac doktora gittim bisey yok dediler. Hep karindan ultrasonla bakmislardi. Son olarak bir bayan doktora gitim vajinal ultrasonla bakti ve kistim oldugunu soyledi. 1 ay dogum kontrol hapi kullandim kist gecti. Sonrada Klomen ve Catlstma ignesiyle hamile kaldim. Sana tavsiyen iyi bir doktor bul ve vajinal ultrason yaptir sonucun yine temiz cikarsa klomen e baslamak istedigini soyle doktora. Yumurtan guzel gelisir o sekilde hem ultrasonda yumurtayi takip eder ve gerekirse catlatma ignesi vurunursun. Adetini duzene sokmak icin ugrasmaktansa direk hamile kalmak icin ugrasmak daha mantikli canim.
mavisimm Canim birde Rahim filminide kesinlikle cektir. Esinde sperm tahlili versin ondan sonra basla klomene
1merven mavisimm Hep vajinal ultrasona girdim normal ultrasonla bakilmadi hic adet 2. 3. Gunu testleride yaptirmistm daha once simdi yine yapilcak ama takip yapilmasi rahim filmi bunlari bilmiyordum gercekten aydinlattiniz tesekkur ederim 🤗
Duyguaydin81 1merven canım bende aynı öyleydim doktorum doğum kontrol hapı verdi kullandım üstüne adet gördüm sonra 1 ay daha adet gördüm sonra hamile kaldım herkeste aynı etkiyi gösterirmi bilmem ama o hap bana çok etki etti ilk onla hamile kaldım düşük yaptım aradan 7 ay geçti tekrar onu kullandım ve hamile kaldım
1merven Duyguaydin81 Ben cocuk isteyince ve yasin genc dedi kadin doktor yazmadi bana dogum kontrol birde bu yontemleri deneyim en azindan ya bunuda yapmamistim demem 😏
democanselcukcan 1merven kuzum sen oncelikle bi doktora git ve altan muane ol yumurtalarına iyice baksn sonra klomen ve yumurta çatlatma iğnesi iste benim de olmuyordu onları kullandım 3 ay tedavi oldum o ilaçla sonra kaldım şuan 10 haftalık oldum rabbim sana da nasip etsin inşallah
1merven democanselcukcan Ayy insAllah o kadar ihtiyacim varki duaya esim askerde en azindan hapi kullanabilirim o gelincede birakirim 😄
democanselcukcan 1merven benimde eşim suçsuz yere ceza evine girdi hayat bazen çok acımasız oluyor mutluluk gelir insana peşinden hersy yol alır Gelir arkandan girdin mi çkamyrsn.. Dilerim en kısa zamanda mutlu haberi verir rabbim size