Brcum10 Bianne en iyisi cnm bende 12 kilo aldım bakalım kısmet önemli olan bebeğin kilosu biz bi şekilde veririz
Vera18 Brcum10 benim ki gibi burnun şişmiş kirpiğin şişmiş ellerin şişmiş diye dalga geçmelerinden daha iyi boşver kafaya takma 😂 daha düne kadar hiç bir şeyim yoktu 1 haftadır yüzüm sivilce doldu yüzüm burnum şişti bizimkiler dalga geçiyor alıştım artık 😄
Epilasyon Brcum10 kesinlikle sen kilo alırsın başkası almaz sen iştahın var başkasının olmaz birinin midesi bulanır öteki rahat geçirir 5 👋 i bir değil canım
ebebegm Brcum10 hiç öyle bişey duymadım 2doğum yaptımda . doğumdan hemen sonra şişmişti benim. verdikleri ilaçlardan anestezi den herhalde
ebebegm Brcum10 ama şunu biliyorum ki bazı hamile lerin son bikaç ayında burun şişmesi büyümesi oluyoda doğum habercisi olduğu yalan
Sweetblonde88 Brcum10 hiç bişey düşünmezdim. Güne de hiç gitmem bu yüzden. Daha önce dogum da yaptım hiç bir yerim şişmedi. Takılmayın 😇
Fiis Brcum10 Bosver takma cnm sende milletin ağzı torba degilki büzsün sen bebegne odaklan minigini düşün gerisi önemli değil 😊😊