Hatice_01 Htcglgnaksy ben tam 18 haftalıkken anladım canım. Maşallah o günden bu güne penyemin üzerinden bile belli oynayınca. Erkek benimkisi ondan mi acaba
Htcglgnaksy Hatice_01 hayır benim ki de erkek tamamen kişiye göre bişi demek ki 18. Haftadan itibaren maşallah size 30. Haftaya giriyorum 3-4 haftadır kıyafetlerinden belli oluyor siz baya iyisiniz 😁
Adablc Hatice_01 vallahi nefes alamıyorum.yarın kontrolümüz var.korkuyorum 2 gün sonra gel alalım demesinden 😀 kızımda öyle olmuştu 🤣
Hanife4416 Hatice_01 öyle bir durumda mandalina portakal ye ve ya limon sonra 10 dk sonra uzan o zaman bak illa hissedersiniz
Kbraltn Hatice_01 muzda bebekler cok hareket eder çikolatadan daha hızlı tepki veriyorlar muz ye derim
Hatice_01 Htcglgnaksy Vallahi bilmiyorum ama videoları bile var pembemden belli tabikide sekilolarak değil sağdan sola geçerken o dalgalanma 😊
Hatice_01 Htcglgnaksy Yoksa sizin haftanızdaki gibi boyle disardan apaçık belli değil ben oynadığı yerleri hissedince o kısım bir havaya kalkıp iniyor 😍
Zeynephanimm Hilal_Grlkn Yanlış anlamayın sadece bir soru soracağım diyelim ki gitti anne hastaneye bebeğin kalbi duracaksa doktor buna nasıl engel olabilir ki anne karnında zehirlenme değil de erken yada geç gitmesi neyi değiştirecek
Hilal_Grlkn Zeynephanimm erken gitmesi bebeğin sezaryen ile kurtarılmasını sağlar geç kalması halinde anne bile zehirleyip kaybedilebilir😉
Hilal_Grlkn Zeynephanimm erken gitmesi bebeğin sezaryen ile kurtarılmasını sağlar geç kalması halinde anne bile zehirleyip kaybedilebilir😉
zelis63 Hatice_01 haklısın tabi canm ama sabahları uyanınca sırt üstü uzan biraz belki daha cabuk hissedersin