Ebru_lii Nervousmom canımm cizre poliklinik de cem cengiz var kesinlikle öneririm muayene ve doğumada giriyor kesinlikle şırnak ta bir numara. Bende İdilden gelip gidiyorum Cizreye
MeyraEylulBallisi Ebru_lii merhaba canım 😊 bende İdildeyim Cizrede özel doktorları araştırıyorum da. Cengiz beyi çok duydum. Telefon numarası var mı sizde?
Beyzaguntas123 Beyzaguntas123 Cem cengiz 0 (538) 547 28 48 ben gidiyorum canım çok iyi ama bir sorun hiç ikili test felan yapmak istemiyor hep sağlıklı diyo ve benim doğuma suan 10 gün kaldı memlekete gitmiş yerine başkasını koymuş bende guvenemem resmen ortada kaldım
MeyraEylulBallisi Beyzaguntas123 yaa yok mu şu an doktor yani orda.. Ne zaman dönüyomuş peki bilginiz var mı.. Bide ayrıntılı ultrasona girdiniz mi?
Cngul MeyraEylulBallisi ben hamileyken gitmistim bebeğimi kaybettim canım ama çok ilgili bir doktor arkadaslarim gidiyor detayliya girdiler memnunlardı
MeyraEylulBallisi Cngul çok geçmiş olsun. Rabbim hayırlısıyla tekrar hamile kalmanı nasip etsin inşallah
Cngul MeyraEylulBallisi ya en erken saate al canım gidebilirsen cunki çok yoğun oluyor tam saatinde giremeyebiliyorsun bekliyorsun ama içeri girince çıkamıyorsun ilgileniyor baya