Mslgnsrn Dlktpl çok üzüldüm canım ınslalah bu kez olur ve sağlıcakla kucağına alırsın benim nerdeyse 3 sene olucak olmadi
Mslgnsrn Dlktpl herşeyi yaptırdım bütün tahlilleri eşimde öyle ikimizdede bi sknti çıkmadı ama olmuyor işte bizde anlam veremiyoruz buna
Mslgnsrn Dlktpl öyle gözüküyor artık bakalım.nasil ilerler doktor ona gore yönlendirir bizde uyucaz ona
Mslgnsrn Dlktpl belki biraz ara vermek iyi gelir bize insan takmadan yapamıyor böyle planlı olunca daha bi takıyor insan zamana mi bırakılmalı bilemedim
Mslgnsrn Dlktpl yarın kaç oluyor ki senin yap istersen er yada geç bi şekilde öğrenicez yoksa da umut bağlamayız en azından adeti bekleriz varsa zaten muhteşem bende yaparım belki 13 güne iğne etkisi felan kalmaz heralde
Dlktpl Mslgnsrn benım 12 yarın erken degılmı kı bılmıyorum nasıl yapsak ılk ıdrarlamı yapsak barsa cıkarmı dollenmeden 10.gun dalandır en kotu
Mslgnsrn Dlktpl yanı aslında çokda farketmiyor ilk idrar felan olan da her türlü her saate çıkıyor ama tabiki en sağlıklısı ilk idrarla yapılan varmı elinde test bi deneyelim istersen sabaha
Dlktpl Mslgnsrn bıkac tane var senın cıkarda benım cıkmaz heryerımmagrıyor havalardan dolayı belırtıde yok gercekten dusunmek kötu deneyelm ne cıkar en kotu negatıfı görürüz
Mslgnsrn Dlktpl bende de hiç belirti yok ki bu ay ama deneyelim artık napalim dediğin gibi en kötü negatif görücez
Gulmartin Gamzelim066 siz pazara kadar değerlendirin 🙊 benim de tek yumurtam vardı 20mm de vuruldum iğneyi 35 haftalık hamileyim Rabbim dileyen herkese tez zamanda hayırlısıyla nasip etsin inşaallah dualarımdasınız 🙌🏻😍