Dlktpl Mslgnsrn benımde buay cok daha az hıssetıklerım goguslerımde normal valla hersey bırmal 13.gunde bence benım cıkar gıbı duruyor varsa 11 yarın yenı yıla uzgun gırmesek barı 🤨
Mslgnsrn Dlktpl ay inşallah ya valla bizimde yüzümüz gülsün mutlu bir şekilde başlayalım yeni yıla nasip artik
Tubacfc34 Mslgnsrn silik çizgi çıktı kan verdim bugün sonuç 5.00 çıktı varmı yokmu anlamadım kan vericem gene 2 gün sonra
Mslgnsrn Tubacfc34 inşallah var dır canım rabbim nasip etsin son sonucunuda yaz bize olur mu belki daha yenidir o yüzden ole az çıkmıştır artar insallah
Dlktpl Mslgnsrn ıns cnm allah bılıyor içimizin nasıl yandıgını ıns ıns hamıleyızdır salı bızım kesın cıkar dımı
lleyla4545 Ben de catlatma iğnesiyle hamile kaldım şükür 34. Haftamdayım rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah yeni yıla güzel haberlerle girmek nasip olsun hepinize inşallah 🙏🏻🙏🏻
Mslgnsrn Dlktpl muhtemelen çıkar canım 15 . Gun oluyor artık çıkar çıkmassa da adet günü felan deneriz birde olmassak
Dlktpl Mslgnsrn bnm adetm gectı zaten cnm adete yakın buyudu ya yumurtam 11.gun gecennay adet oldm yarında 11 🥺
Mslgnsrn Dlktpl inşallah bu ay olmayız ama bebiş olurda olmayız inşallah nasip canım varsa nasibimizde artık benim 2 ocak adet gunu
Dlktpl Mslgnsrn Pazartesi salı benımde bellı olur sanıım yarın 38.gun benım ıgnenın 11.gunu ama ben hıc belırtı hıssetmıyorum
Mslgnsrn Dlktpl çok üzüldüm canım ınslalah bu kez olur ve sağlıcakla kucağına alırsın benim nerdeyse 3 sene olucak olmadi