Busegulce Hayriyeee bence biraz daha bekle canım bende ilk 11 haftalıktım erkek dedi 12 haftada gittim kıza benziyor sanki dedi ama çıktını var erkek te olabilir dedi 16. Haftada netleşti kız 👧
ARNN Minikkalbimiz ben 12 de gitdiyimde buyuk ihtimal erkek dedi dune agrilarim nedeniyle gitdiyimde yine erkek dedi 😘🤲🏻Sagsalim kucagimiza alalim hepimiz kiz erkek fark etmez ama merak ediyor insan
zntrkn Hayriyeee erkek olursa daha yüksek oluyor garanti oranı bana göre bana da 12. Haftada kız demişlerdi 14+4 te erkek 😅
Glsacar32- zntrkn ya banada 13 de kız dediler 16 oldk geçen acile gittim rahatsızdım diye göstermiyo dedi tahmin bile yapmadı acaba bizimde öyle olur mu
zntrkn Glsacar32- yani hareketliyse yada arkası dönükse bakamıyorlar, benim de erkek olduğu hafta arkasını döndü sonra tekrar döndü filan benimde hareketli biraz 😅 sonra belli etti 😂
cerrah61 Meryem15Denizzz https://imgyukle.com/ burdan yükleyin resmi sonra altta resim linki yazan yeri kopyalayıp buraya yapıştırın 😊
Filiz_Gulsah7 Canim benim 13 haftalik kesin birsey demiyorlar bidakinde kesin bir bilgi verecekeler ama 11 haftalikta tahimin edilir galiba