MRN-MHR İlk doğumum normal oldu inşallah yine normal olur ve aşırı heyecanlıyımm😀 var mı bu durumda olanlar💃💃
Semasema93 Bende 28+6 yım kaç gündür o kadar huzursuz hissediyorum ki kendimi. O kadar sıkıntı oluyoki herşey ne yatabiliyorum ne uyuyabiliyorum çok zordayım rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah.
MRN-MHR Semasema93 aminnn ama sakin olmaya ve gebeliğinizin tadını çıkarmaya çalışın bebeklerimiz çok etkileniyorlar ruh halimizden🌺
Lindam Hatice38Elya bende kork haftayı doldurmak istiyorum inşallah erken gelmez. 40 haftamız tam yıl başına denk geliyor çünkü bebeğim 2020 bebeği olsun 🙈
Lindam MRN-MHR Aynen öyle valla. Biley sorcam siz sancı tutar tutmaz gitçek missiniz hastahaneye yoksa evde sancınızı çekip son noktada mo gideceksiniz
Positif-Anne Lindam yok hayır öyle olsaydı şimdiye kadar en az 5 defa hastaneye gitmiş olurdum 😅 sancı düzene girdiğinde yani 5 dk aralıklarla geldiğinde gitmeyi düşünüyorum..
MRN-MHR Lindam benim ilk doğumumda sancılarım 5 dk da bir gelince hastaneye gittim ona rağmen 22 saate yakın hastanede kaldım öyle doğum oldu bu defa son anda gitmeyi düşünüyorum ters birşey olmazsa tabi