Elif5305 Merhaba arkadaşlar. Yeni açılan Pendik vm Medical park a giden varmı aranızda. Hastane yeni açıldı ve ben çok beğendim . Önceden başka bir hastanenin dr u olan Şeyma AraZ hanım bu hastaneye geçiş yapmış.yoğun tavsiye üzerine şuan buraya gidiyorum ve memnunum . Şeyma hanımı tanıyan varmıdır aranızda🙂 . 20.haftamdayım. Heycan gittikçe artıyor .. 🙂
Ervansal Elif5305 bende dun ise giderken farkettim acildigini ama hangi doktorlar vardir bilemedim bidr medical parkin genel tavri devlrt gibi gelmistir hep bana burda nasil bir degisim varmi acaba
Elif5305 HabibeGlrmr şuan muane ücreti 100tl. Sanırım açılışa özel fiyatlar. Mutlaka artacaktır diye düşünüyorum
Kubraekn HabibeGlrmr normal- sezeryan ikiside 2350 , muayene 100, nst 60 harika bi hastane görsel olarak ama gereksiz pahalı
Minedag Elif5305 canım Seyma hanımdan memnun kaldınmı nasıl tatlı birimi ben normalde yüzyıla gidiyorum ama o hastaneyi cok beğeniyorum bide acaba bu fiyat ne kadar devam edecek Bilgin varmı
Elif5305 Minedag bu fiyat üzerinden başladığında bir fark olmicağını söylediler takipli hastaları olduğumuz için. Doğum için de en fazla 200 300 oynar dediler canım. Şuan memnunum bi akraba tavsiyesi üzerine gittim normal doğum yaptırmış akrabamıza çok ilgili ve nazik olduğunu söyledi . Devam ediyoruz bakalım bir aksilik olmaz ise 🙂
Cansummm O hastane de başlayan Şeyma hanım ve bahar hanım var ikisi de alanında çok iyi Dr lar oraya gidenlere tavsiye ederim. Şeyma hanım Kartal umut hastanesinden oraya gitti Bahar hanım da Pendik remedy den. Ancak her ne kadar bilindik bir hastane olsa da daha Avrupa yakasında gittiğimde Dr umdan başka Dr geçiş yapmam gerekti çünkü Anadolu yakasında ikamet ediyorum kendisi bana hastaneni seçerken yeni açılan bir hastane seçme hemen kolay kolay oturamaz Dr ları olsun hizmeti vs köklü bir hastane her zaman çok daha iyidir dedi o yüzden orayı tercih etmedim. Doğum ücretleri de medical parkın bildiğim kadarıyla yeni açılışa özel 2500-4000 arası değişiyormuş. Normal sezeryan gibi durumlara göre.
Elif5305 Cansummm canım zaten çok yerde şubesi olan bir hastane ve bildiğim kadarıyla en iyi kadroyu toplamışlar . Hakkımızda hayırlısı🙂
Cansummm Elif5305 tabiki öyle ama tercih meselesi tabi herkes için hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin Allahım
nermin48 Merhabalar Pendik medikal parka devam ediyor musunuz memnun musunuz hastane ve doktorunuzdan arkadaşlar önerir misiniz
medine3445 MERHABALAR ŞEYMA HNMA GİDİYORUM 30. HAFTADAYIM ÇOK MEMNUNUM ÖNERİRİM. MUAYENE ÜCRETİ 100 TL DOĞUM ÜCRETİ İÇİN BİLGİ ALABLRSNZ 444 4 484