Anneadayimrv Merveyunus31 canim bu ignenin zararindan cok faydasini gorursun ben hic bi test yaptirmadm tup bebek diye 9 aydir kullaniyorum ama iyiki kullaniyorm ne odemim olustu ne uyusma sikayetim oluyo. Hem doktor gerekli goruyosa sen nasil goze aliyosun tekrar bi sorun olursa daha cok uzulursun bence.
bebegimmm16 Kızlar bi kimyasal bi kürtaj oldum geçen hafta bebeğimin kalbi durdu. Haftaya kontrole gideceğim patolojiye gönderiyorlar ya bebeği orda nedeni çıkarmı acaba bende pıhtılaşma varmıdır kafam çok karışık 😢
Kedili_Anne Merveyunus31 bence saçma değil canım. Benim tüp bebek. Bu ikinci denemem. Bende de pıhtılaşma yok. Ama 32. Haftaya kadar iğne ve hap kullanıcam. Bu şekilde olan çok insan var. bazen bu kan sulandırıcılar düşüklerin önüne geçiyor sahiden. Hele hele ilk haftalarda çok etkili. Ben de kullanmak istememiştim hiç ama riskleri azaltacak herşeye katlanmaya karar verince devam ediyorum :)) doktorun kullan demişse bence sen de kullan 🍀
Mrvm005 Anneadayimrv nasil cikarttirdin onu ya sinir oluyorum ben. Hele bide hafta sonuna gelince pazar gunu igneyi ariyoruz
Anneadayimrv Mrvm005 canim nasil yaptilar bilmiyorm doktoruna bi sor sen ama ben ayda 1 defa gidip 30 kutu yazdiriyorm
Mrvm005 Anneadayimrv aslinda doktorun bilgisi olsaydi soylerdi de once bi eczaciya danisayim bn en iyisi 😊 tesekkur ederim