Semanurkaraman Asellinannesi bizde 36 haftalik olduk sadece bacaklarim sizliyor her an yikilcak gibi hissediyorum 🙈 agirlastik artık sağ salim gelsinler♥️🤲
nagolinda Aylingureozguven ben de senin gibiyim nst kontrolü 18 ocak için sezeryan günü verdi. Kafası yukarıda. Uyumayı bırak yatamıyorum bile. Yatar pozisyonda nefes alamıyorum. onun haricinde her şey iyi şükür
Bestte9989 Asellinannesi siz benden ilerdesiniz benimde 34+5 ama bugün 2-3 kez adet ağrısı gibi yokladı önemsemedim oluyo arada ama akşamdan beride kasiklarima vuruyo çıkacakmış gibi bı garip anlamadım normalmi acaba😂
Nurtennnk Arkadaşlar ya bıraz once dısardaydm 5 7 dkkada bır toplanmam oldu art arda 8 9 kere. Sımdı uzandım gectı gbı bı sorun yoktur umarm
Nuur2001 Blackcloud ayyy benim açılmam oldu 3 gündür hastanedeyim 35 haftalığım diye doğumı başlatmadılar sürekli nst ye bağlı gezdim 2 saat önce odaya çıktım
Nuur2001 Blackcloud ağrım oldu karnım kasıldı bi hastaneye 1 cm açıklığım var eğitim araştırmaya git dedi Zeynep Kamile geldim hemen yatışımı yaptılar 2 buçuk gün doğumhanede kaldım psikolojim bozuldu sürekli ağlıyordum odaya almasaydılar imza atıp hastaneden çıkıyordum
Nuur2001 Blackcloud 35 haftalık olduğum için eğitim araştırmaya geldim. Annemi aldılar yanıma ama ne telefon var ne saat var hiçbir şey yok. Ümraniye eğitim araştırma almadı beni muayne bile etmedi yenidoğan yoğum bakımımda yer yok alamam seni dediler
Blackcloud Nuur2001 Ya ciddi olamazsın 😳 kız mommy diye uygulama var demiştim ya onu yüklede oradan detaylı sorular sormam lazım oraya gel gözünü sevim🤦♀️😥