Nurtennnk Gizmofizmo o anı görmenin güzellığı cok baska dıyorlar. Genelde hemen ayılman zor oluyor epıduraşı daha cok tavsuye edıyolar cnm
ayseilyas Asellinannesi afiyet olsun cnm 😁😃 kzlar bilen vatsa sylesin gunde kactane hurma yemm gerekiyo
Mom666 Kızlar biraz önce tuvalete girdiğimde beyaz sümüksü bir akıntı gelmiş bu normal mi daha önce aynı akıntı dünde gelmişti nişan gelmesi nasıl oluyor ?
Nurtennnk Gizmofizmo ben de yıne tırsmıyo değilim ama genel anestezide bayılmak da ıstenıyorum🤭 zor işimiz Inşaallah guzelce atlatırız yavrularımıza kavusuruz
Gizmofizmo Nurtennnk günü gelsim bi sağlıklı sıhhatli doğuralım da başka bir şey istemiyorum,bu arada kötü bi örneğim ama ne Demir ne vitamin hiçbirini kullanmadım,doğal yollardan alıyorum diye,şimdide Demir almadım diye kan kaybından ölür müyüm diyorum 🙈
Bayananne Aylingureozguven evet canım ilk Hamileliğim 🙂 ilk defa girdim nstye kalp atışı gayet iyi dedi doktorum bu hafta istemedi haftaya tekrar bakıcak
ayseilyas Asellinannesi hmm anldim cnm hepsi bikrede dgl bn tektek gun boyu. Yicktim siz 3taneyi bikredemi yiyosunz