Sema1994 Ceyla cnm midenin orasi sertlik varsa inmemiştir bnmki sertti bebegn kafasi vardi smdi midemn yeri bos inik duruyo asagi döndü cnku
Nuraslanklc Premsesinannessi20 bebeğin baş aşağı dönmesi değil dimi kanala girmeye başlamasından bahsediyorsun 31 de çok erken geldi bana🙂
Premsesinannessi20 Nuraslanklc değil canım doktorun kendisi söyledi zaten orda yazdığım gibi erken doğum riskim var sürekli hastanelerde serumlarla durduruyolar
Nuraslanklc Premsesinannessi20 aa geçmiş olsun Rabbim zamanında sağlıklı sıhhatli doğumlar nasip etsin .. bende bu ara hıçkırıklarını bazı hareketlerini vajina bölgesinde hissediyorum da acaba oda bi belirti olabilir mi sizin öyle mi 😕
Premsesinannessi20 Nuraslanklc yok canım dönmüş olabilir belkide doktorun daha iyi bilir benim enfeksiyondan dolayı kaynaklandı
Nuraslanklc Premsesinannessi20 başı aşağıda evet pozisyonu aldı ama kanalda diye birşey demedi 34 haftalıktık o zaman şimdi 36 yız yarın sorayım en iyisi 🙂teşekkür ederim
Sema1994 Ceyla ozamn dönmemiştir bnmki ne ara döndü anlamadm bile güya 2 ci hamileligm😊😊 hatta kafasi yukardayken pturamazdm kaburgm batardi smdi ck şükür döndüğü icn sornm yk uylm haric