Mrvsln54 sumosgoksu çok çok silik bi çizgi var sanki ama zor görülüyor. Varsa geç döllenme olmuş olabilir.. Kan testi ver istersen kesin çözüm o
Gamzee00 sumosgoksu canım seni üzmek istemem ama negatif 🥺 inşallah en kısa zamanda rabbim sanada nasip eder ❤️
Bayaz1995 sumosgoksu çok çok silik yok denecek kadar adetin geçikmiş mi?gecikmemişse bekle sonra yap varsa netleşicek
Suramtl Bi yarım saat bekle bence silik bi çizgi gözüküyor dikkatli bakınca ama bilemedim😑 en güzeli sağlık ocağında kan testi yaptırmak ✨
27rukiye27 sumosgoksu cnm kan testi yap benim adetim 9 gün geçiyordu yaptım çıkmadı kan da çıktığı halde negatif çıktı ana biraz bekle 5 gun falan bazen adet günlerimiz geçinebilip
NisaMomy sumosgoksu benimde silik çıkmıştı ama bu çok silik yınede çizgi var dikkatlı bakınca. İşallah vardır canım hakkında hayırlısı olsun😊
Mltm10 Bence de silik çizgi var gibi duruyor ilk testim benim de böyleydi Allaha şükür şu an 23 haftalık erkek bebiş bekliyorum bence yarın kanda gebelik değerini baktır