Kifayet Merhaba güzel anneler 29 haftalık hamileyim 2 gündür bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum günde 1 defa hissettiysem normal midir acaba ilk hamileliğim tecrübesizim biraz 😞
Hulya_A Kifayet benımde ilk gebeliğim 28+3 bazen bende hissetmiyorum doktorum normaldir dedi korkulacak birsy yok yanı rahat ol
begumseker Kifayet 29. Haftada doktorum artık gün içinde her saat Düzenli olarak hareket etmesi lazım demişti.. hissetmediğinde tatlı bişey yiyip yada su içip soluna yatıp takibini yap demişti.. 🧐
Htcgnl Kifayet kendini çok yorma ve uzan bi durt karnını oksa konus çikolata ye en kötü ihtimalle doktorunu ara
Svlyackgzz34070718 Kifayet valla canım 28+6 dayım ben bizimki de hic durmuyor hep hareketli doğunca da cok hareketli olacak sanarım
Kifayet begumseker tatlı bişeyde yesem aynı bizim kız zaten öyle çok aşırı hareketli bir bebek değil ama gün içinde normalde arada atıyordu bir kaç tekme 2 gündür 1,2 defa hissettiysem
begumseker Kifayet gün içinde kendiniz de hareketliyseniz farketmeyebilirsiniz bebeğin hareketlerini..
Kifayet Svlyackgzz34070718 bizimkide uslumu olucak ne olucak anlamıyorum ki hareket hissetsem bile çok az bi kıpırtı şeklinde 😕
Asmen Kifayet ayni haftadayiz benimki hareketli ama her gebelik bir degil .umarim bebegin iyidir canim icini ferah tut
Semak Kifayet benim 2. Gebeligim bunda daha cok hisederim ve erken hissederim diye düşündüm ama bu hamileliğimde hiç hisetmiyorum çok hadir hafif hareketler ilk gebeliğimdeki hareketliliği özledim😅🤷🏼♀️ İnşallaj doğuncada karnımdakı gibi uslu olur😬🤪😅
Kifayet Semak normal midir acaba hareketinin biraz az olması ilk hamileliğim tecrübesizim korkuyorum hemen birşey olunca
Alp_eren Kifayet bizde 29+4 olduk drum günde enaz 10 kere hareket etmesi gerekiyor günlük say altına düşer azalma olursa muhakkak gel demişti 🤷♀️
Kifayet Alp_eren Pazartesi doktora gideceğim biraz endişelenmeye başladım hareket ediyor ama aşırı şekilde hissetmiyorum kıpırtı halinde umarım bi sorun yoktur
Semak Kifayet yok hayır her bebek aynı hareketlilikte olcak diye bişey yok ilk bebegim çok hareketliydii şimdiki 2. Gebeligimde daha cok hisetmem gerekirken hiç hisetmiyorum çok az hisediyorum ☺️
Asd92 Kifayet Bndw senin gibiyim ilk gebeliğin canm Nerdeyse iki gün hissetmedim endişelendim ama ertesi gün boks yapmaya başladı oğluşum telaş etme rahat ol bence😊
Kifayet Asd92 inşallah öyledir canım ya daha doktor kontrolüme var ama merak ettiğimden Pazartesi gitmeyi düşünüyorum