Zlyhkrt4 Arminin ya banada cinsiyet söyledi 16 haftalik ken erkek dedi kesin . Filim veridi ama değişik bebek gözükmüyor yuvarlak bir şey o mu acaba bacak arası filimi mi ?
Busimss Kubra_s 10 haftalığız daha ☺️ 2 ocakta randevumuz var bakalım ama 14.haftadan önce tahmin yapmaz doktorumuz benim tahminimce 🙄
Rbs111 Kubra_s kız dendi ama erkek çıktı 😂 herşeyi hazırdı kız eşyalar falan . Ben o yüzden kızım doğana kadar emin olamadım
Ilknur_degrrli1 Kubra_s sen ne hissediorsan o çıkar ama kız değişir gibi ya tam şeyini gosterirse ultrasonda değişmez
Melisbol Kubra_s detayli ultrosonu bekleyin derim , degismez kolay kolay 16 dan sonra ama detayliyi beklemekte fayda var☺️
Melisbol Rbs111 8. Aya kadar netlestirip sonradan cinsiyetininin degistgini soyleyen doktorda nebilim yani garipp bu devirde :)
NaimeYilmaz Kubra_s Merhaba, 16.haftamda bana da %99 kız ama alışveriş yapma demişti. Şimdi 17 aylık oğlum var :))
Kubra_s rgurbuz biraz daha bekleyelim bakalım amacım agırlaşmadan elden çıkarmaktı alışverişi ama 🤷🏻♀️
Melisbol Kubra_s ay tabikide dava acmalik o doktor 8.aya kadar insanlar her hazirligini yapiyor cinsiyeti farkli soylemek nedir 😁 suan guluyoruz ama cok sinir bozucu gercekten. Oyle biri ya doktorluk yapmasin yada cinsiyet soylemesin hic