Arminin Kubra_s hayırlı olsun öncelikle bebeginiz bence gönül rahatlığıyla alışverişinizi yapabilirsiniz 16 hafta cinsiyet için tam hafta erken haftalarda bile öğrenenler var🤗
Melek20 Kubra_s banada erkek demişti canım sonra bir güzel alışveriş yaptım detaylıdan sonra kız dedi erkek kıyafetleri falan hepsi duruyor şimdi kız alışverişi yaptım her an değişebiliyor demek ki 🌹😊
EbruIrmakAhmet Kubra_s alışveriş yapma dediyse ufakta olsa bi şüphesi vardır kuzum bekle yada değişim yapabileceğin yerlerden al çok heves ediyosan ben hevesimden lcw den aldım gerçi Dalmaçyalı kızada olur erkeğede ama değiştiredebilirim istesem
Gunes_ Arminin 15. Haftada dedi bir hafta araliklarla kiz diye sonra cikintidan anliyorlar zaten ne demistim sana dedi kiz dedim erkek bebegin bu sefer yuzde yuz dedi
Ezgislck Erkek daha net belli ediyor kendini . Bir 13. Hafta da erkeğe benziyor dedi. 14. Hafta da kesin erkek demişti :)
NaimeYilmaz Kubra_s Merhaba, 16.haftamda bana da %99 kız ama alışveriş yapma demişti. Şimdi 17 aylık oğlum var :))
Busimss Kubra_s sorma ben bile daha şimdiden bir kaç minik birşeyler aldım orta renklerde her ikisine de uyacak şekilde ☺️ Beklemesi çok zor
Melisbol Rbs111 8. Aya kadar netlestirip sonradan cinsiyetininin degistgini soyleyen doktorda nebilim yani garipp bu devirde :)
Menekse63 Kubra_s benim kide kız doktora emin misiniz dediğim de Allah son anda değiştirirse kim ne diyebilir kim bilebilir oysa ki ben 28 haftalığım ve alışverişi de tamamladık