Tazeanne0134 Lifesyt maşallah canım benim doktorum 3.500 fazla olursa dikişin çok olur dedi çatım ne darmış ne geniş o yüzden peki dikişin var mı varsa kaç tane varsa ne kadar zamanda düzeldi
Lifesyt Gnl_grb27 hayır sancı kesinlikle zor değil büyütenlere de lütfen inanmayın ve kolay olacağını düşünün. Ben şahsen herşeye kulağımı tıkamış vaziyette gittim doğuma ve suni sancı aldım suni sancıya çok zor insanı mahvediyor derler gerçekten öyle değildi. Regl ağrısından biraz daha fazla sadece
Lifesyt Zeymeh47 hayır, doktorum 40. Haftada eğer sancım olmazsa hastaneye gitmemi ve doğumu başlatacağını söyledi. Bende gittim hiç bişeyim yoktu muayene etti ve beş cm açıklığım olduğunu söyledi. Ben hissetmemişim sancıları.
Lifesyt Gnl_grb27 yırtık kendiliğinden oluşan birşey ve kötü bir durum bu olmasın diye doktorunuz doğum esnasında bi kesi atar. Buna epizyotomi derler eğer bu kesiyi soruyorsanız hayır hiç bir şekilde hissedilmiyor tamamen doğuma adaptesiniz ve sancı çekiyorsunuz çünkü 👍
Lifesyt Tazeanne0134 dikişim dört tane. Bir haftada düzeldi. Hep kuru tuttum sık ped değiştirdim ve pansumanımı yaptım çünkü. Eğer bunlar yapılmazsa geç iyileşiyor.
Zeymeh47 Lifesyt bi ara cok agrim vardi diye acilee gittim orda alttan baktilar aciklik varmi diye ama kontrollere falan gittigimde bakmiyorlar
Lifesyt Dbg benimki suni sancı olduğu için o durumu bilemiyorum. Ama regl ağrısının aynısı yani sadece girip çıkan bir sancı şeklinde ve regl ağrısından daha ağır anlaşılmayacak birşey değil.