Cicegiburnundamom Mart Annelerini görelim arkadaşlar nasıl gidiyor hazırlıklar her geçen gün daha da heyecanlanıyormuyuz doktorlarınızın tahmini verdiği dogum tarihleri neler nasıl doğum tercih etmek istiyorsunuz😍
Mebos Cicegiburnundamom 23 marttan sonra 28 marta kadar süre verdi doktor o arada doğum olabilir dedi sadece kıyafet eksiği kaldı Biraz şampuan kapı süsü banyo filesi felan kaldı bu aralarda kıyafetlerini yıkayıp çanta hazırlığı yapıcam yavaş yavaş kilosu 951 gr dedi bugğn gittik 26+3 olduk bakalım ağrılar biraz zorluyor kasık bel ağrısı gibi
Btlaydn Cicegiburnundamom merhabalar tahmini doğum tarihi 17 mart. Ama sezeryan olacağı için daha erken tabiki.. Daha hiçbişe almadım 🤣 önümüzdeki ay alıcam inşallah. 26+4 üm bu arada 😍
Mujde- Cicegiburnundamom Hazırlıklarım hemen hemen bitti,bi kaç ufak tefek eksiklerim kaldı. 29 Mart gözüküyor doğumum şimdilik allahtan bişey olmazsa 🤲🏻🌸
Akyokus Cicegiburnundamom Bizde 25+4 çok şükür iyi gidiyo herşey ama daha doğumun nasıl olacagı belli değil daha konusmadık
fadimeozbas @Cicegiburnundamom Erken doğum riskimiz de var o yüzden hazırlıkları bitirdik sayılır, sol kaburga tarafım çok ağrıyoe ara ara, karnım hala çok küçük 🤷🏻♀️Ama bebeğin boyu kilosu iyi 22 Mart normal doğum tarihi ama erken riskimiz var
Cigdem0707 Bugun gittik doktora çok şükür iyi kızım 29+1im ben 40.haftam tarihi 8 mart beklerse tabi😂Ben normal doğum istiyorum
tumerseyma Mebos Bizde 26 +3 deyiz 🥰 çarşamba günü öğreneceğim kilosunu çok merak ediyorum. Bu hafta itibariyle bende de sırt ağrıları başladı 🙄 @Cicegiburnundamom hazırlıklarım ise daha başındayım pek bisi almadım bakalım nasıl olacak
Mebos tumerseyma hayırlısı olsun ama herşeyi düşünerek hazırlıklı olmak lazım herşey Bizim için bütün büyük eşyaları felan tamam çok şükür sizde bir an önce hlledersiniz canım ☺️ bizimkisi ters şuan baş yukarıymış ve tamamiyle totosu dönüktü 🙈
tumerseyma Mebos Haklisiniz bende yakın zamanda tamamlamayı planlıyorum inşallah 🥰 bizim doktorumuz hiç öyle bisiler demedi şimdiye kadar bakalım çarşambayı merakla bekliyorum 😊
Mebos tumerseyma hadi hayırlısı olsun inşallah canım bugün dedi bizede genelde yanlamasına duruyordu açıkcası ama bugün öyle dedi başınyukarda bu kız ters dedi
Jasminixx Cigdem0707 evettt 9 mart görünüyo benimde mehmet beye gidiyorum belki aynı gün doğum yaparız 🙈🙈