Baklava Deletedmom0990 15+5olduk hala gitmedim cinsiyet icin. Ben Erkek hissediyorum ilk hamileligimle ayni diye bakalim. Cuma gunu gidicem gosterirse ögreniriz ins.
Momof2child ALLAH BAGISLASN KACINCI HAFTADA OGRENDINIZ 14DE GIDICEM BEN INSALLAH ACABA OGRENE BILECEKEMYM
Deletedmom0990 Momof2child 14+3 de öğrendim bende 😍erkek herkesin ki ya özellikle haziran annelerinin ki ❤️
Cansuyildirim 15+1 hala cinsiyetimiz net değil 😩 12. Haftada %80 erkek dediler 2li taramada da erkek gibi dediler. Detaylı ultrasona girdim orda da kız gibi ama kesin değil dediler
Cansuyildirim Deletedmom0990 Ben enn başından beri erkek hissediyorum hatta ultrasona bile gerek yok kesin erkek diyodum 🙊 Önemli olan sağlıklı olsun tabi, benim acelem alışverişe başlamak için ☺️
Deletedmom0990 damlanne inşallah canım ya doğum tahmini 13 haziran görünüyor ama erkek çok taşıyor 9 ay 15 gün taşıyan var ya
Baklava Deletedmom0990 15+5olduk hala gitmedim cinsiyet icin. Ben Erkek hissediyorum ilk hamileligimle ayni diye bakalim. Cuma gunu gidicem gosterirse ögreniriz ins.