Gulfemmmm 32.haftamda çalışamaz raporu almaya gittiğimde 2.600 grmdı kucağımıza alasıya kadar tosun olucak sanırım 😊
Esrayagixemir1604_ Gulfemmmm ben 35+3 iken gittim 2900dedi 37 ile uyumlu dedi Sezeryan öncesi tahlilleri istedi bu cuma tekrar çağırdı gün belirlemeye bence erken ya ne yapicam
Gulfemmmm Fatmaoguzmelek gebelik şekeri cıktı bende hamileliğimin 5.ayından beri diyet yapıyorum kendim zayıfladım bebişe yarıyo yediklerim 😊 hergun süt yumarta et veya tavuk veya balık ceviz meyve sebze mutlaka yiyorum
eglhnztrk Fatmaoguzmelek Balimm benimde 33+4 de 2.100 44 cm di. Normal dedi, ama bana az geliyor😂 38+6 da sezaryen olmayı planlıyorum. O zamana kadar 3.500 olmaz demi😂
Menekseduru eglhnztrk bence olur son haftalarda güzel alıyorlar zaten. Bende onu düşünüyorum 38 de alcaklar 3,5 olur mu acaba 😏
eglhnztrk Fatmaoguzmelek ben artık hiç acıkmıyorum, dün aksam yemeği yemedim mesela, cunku aclık hissetmiyorum. Ama artık ac olmasamda yicem. Cocugun kilosuna bende cok takmış durumdayım 😞
Fatmaoguzmelek eglhnztrk yemeğine dikkat etmen lazım cnm benim doktorum dok önemsiyor acikmasanda birseyler atıştırmak lazim
Balimm @eglhnztrk bnce ona yakın bsy olur bnde 38 de sezeryan olacam inş ya sağlıklı olsnlar da kilosunu çok takmıyorum ben 3 olsa bile iyidr 😊
eglhnztrk Balimm bende biliyorum zayıf bebek sağlıksız demek değil ama, takığım kilosunq. bebeğime bakamıyormusum gibi hissediyorum sanırım😬 Allah hayırlısıyla kucağımza almayı nasip etsin 🙏🏻