Menekseduru Merhaba kızlarr biz 34+2 olduk bugün.. Sizde durumlar nasıl ? Nasıl gidiyor bu haftalarınız ve kilo boylar nasıl bebişlerin 😍
Kayraruzgar Menekseduru 33+4de gittik 2556gr 49 cm bir oğluşum var.bugün sağ bacağıma giren ağrı yüzünden bütün gün üstüne basamadım onun dışında çok iyiyiz 😍🙏 34 olduk tam bugün 24 ocakta sezeryan ile kavuşacağız inşallah.
Giz89 Menekseduru benmde 34+3 32de gittiğimizde 3 kilo 45 cmdi yarın gidicez kaç olmuş bakcaz bakalım 🙈 3 hafta önden gidiyoruz dedi doktorumuz
Berrasiner Menekseduru bende 33+3 günlüğüm yarın randevum var 2 hafta önce benim bebiş 2300 gram çıktı 🙈 2 hafta ilerideydi kilosu çok merak ediyorum o yüzden şuan kaç kilo olduğunu. Baya toraman doğurcam sanırım 😂
Menekseduru Kayraruzgar aa çok iyiymiş kuzum. Ya bana da tam 34 haftamda 2.200 gr dedi kilosuna cok az geldi bana ama normal dedi kafama takıldı yine de😪 İkinci kızım olacak benim de kısmetse
Kayraruzgar Menekseduru sizinki normal bizimki önde kilo olarak bizde 2200 falan bekliyorduk 4 haftada 1 kilodan fazla almış 😁 tombili olcak
Kbr_001 Kayraruzgar tesekkur ederim yorumunuz icin doktorda uyumlu haftasiyla dedi ama ben oyle hissettim sanirm 😐
Gzrilknur Fatmaoguzmelek Aaaa gayet normal aslında kilosu. doktor neden öyle dedi ki. Üzme kendini. Bol kaşar ye süt iç.
eglhnztrk Fatmaoguzmelek Balimm benimde 33+4 de 2.100 44 cm di. Normal dedi, ama bana az geliyor😂 38+6 da sezaryen olmayı planlıyorum. O zamana kadar 3.500 olmaz demi😂
Gamm Fatmaoguzmelek alala şaşırıyorum şuan ya 33 de benim ikizlerim 1900 1750 gramdı gayet iyi dedi doktor. Bende üzüldüm şimdi benimkiler haftasına göre küçük galiba 🙁
Gzrilknur 32 +4 olduk. Cuma günü kontrol var. O zmanda 33+1 oluyor sanırım. Valla Ne yararlıysa bu ay yemeye çalıştım. Umarım iki kiloyu geçmiştir sıpa 😁
Fatmaoguzmelek Gzrilknur bilmiyorum valla araştırıyorum bende zaten sürekli hamislere soruyorum öyle rahatlıyorum biraz
Balimm @Menekseduru bizde tam bugün 34 olduk geven hafta 33 te gittiğimde kilosu 2 160 gr dedi boyda 44 cm di 😊
Balimm @Fatmaoguzmelek nasıl zayıf dedi 33 hafta da bnm de kilo.aynı oyleydi doktorum haftasiyla gayet uyumlu dedi ayrıca sizin kinin boyu 49 cm mi çok uzun gbi geldi benim 44 cm olarak olctu