ays_ays Syma95 AA ben 10 hafta önce yaptırdım 160 mı 140 mı neydi birde muayene bize 200 küsur mahal oldu
Syma95 ays_ays biz bide muayene bile olmadik sadece detayli ultroson. Bende ucreti duyunca baya sasirdim artik yaptirmak zorunda kaldim daha uygun diye.biliyordum. sen normalde o hastaneye mi muane oluyordun
ays_ays Syma95 ben Çiğli devlete gidiyorum arada oraya gidiyorum hatice ermine muayene ücreti 65 liraydı işte 10 haftadır onada gitmiyorm bakalım devlette düşünüyorum doğumu son anda fikrim değişmezse değişirse sada da olur
pinarim35 Hulyya 200 ödedim ben, muayene ücreti de 130, 330 a gelmiş oldu, ayrıntılı ultrasonu Kadın doğumcu yapmadı ama gelişim radyoloğu geldi özel olarak
ays_ays Syma95 bende cinsiyet için felan gittim zaten en uygun özelde civarda o can detaylı ozaman 450 dediydi kent 800 felan
Syma95 ays_ays 400 tl pekte uygun degilde bende uygun diye gitmistim. Bu kadar zam mi gelir anlamadim
superrmomy Goksu_Beren1 Ali beye gitmeyi düşünüyorum randevu alma işlemi nasıl oluyor acaba ilk muayene olup gün mü alıyoruz yoksa direk gidiyor muyuz yardımcı olursanız çok sevinirim 🙂
Goksu_Beren1 superrmomy cerrahpaşanın sitesinden saat tam 20.00de randevu açılıyor o an girerseniz almanız çok kolay oluyor saate dikkat edin derim. Mesai dışını seçerek girince doktoru Ali Benian diye seçiyorsunuz normal randevu alır gibi. Gittiğimde beni vezneye yönlendirdiler ödemeyi yapıp doktora gittik hemşire sırayla çağırıyor zaten. Detaylı ultrason için geldik dedik yan odaya aldı eşimle beraber girdik biraz uzun sürüyor ama içiniz rahat oluyor. 😇
ays_ays Syma95 evet orda o kadar olduysa diğerlerinde ne kadar olmuştur allahbilir Allah yardımcımız olsun😊 Çiğli de hangi doktora gidiyorsun
Aybuke_veli Hulyya benimle gittiğim özel hastane musayanesi 95 tl canım doktorum dedi ki git bebeğin damarları için ultrason odası var dedi damarda tıkanıklık var mı yok mu ona bakıcaz dedi onada 40 TL ödeme yaptım çok şükür Bi sıkıntımız çıkmadı ayrıntılı ultrason böyle bişey mi bilmiyorum ama damarları için gönderdi
superrmomy Goksu_Beren1 teşekkür ederim canım doktorun adını çok duydum 21. haftada gitmeyi düşünüyorum uzun zamandır araştırıyordum insAllah memnun kalırım muayene ne kadar sürdü Peki 🙂
Goksu_Beren1 superrmomy 20-25dk kadar sürüyor. Bebeğin kendini göstermesiyle de alakalı tabi. Ama doktor daha çok bebeğin sistemlerini organlarını kontrol ediyor. Soru sorunca cevap veriyor ama sormadan pek bişe söylemiyor. Uzun uzun bakıp konuşmadığı için biz bi an tedirgin olmuştuk sonra ben sordum cevap verdi sessizliğinden anlam çıkarmayın derim malum buluttan nem kapıyoruz 😅
GamzeT Seda_123 benim doktorumda cüneyt bey 2. Hamileliğim kendi gösteriyor ben hiç orda renkli ultrasonücreti ödemedim normal muane ücretimi ödedim
superrmomy Goksu_Beren1 teşekkür ederim canım ocak 5 gibi gitmeyi düşünüyorum 21 haftalık olucam insAllah randevu bulabilirim 🙂