SusamTanesi61 Haydanhay Ben daha çektirmedim ama gideceğim yerdeki iki doktor da çok iyi perinatologlarmış. Normalde benim kendi doktorumda perinatolog ancak cihazında arıza olduğu için kendisi bu doktorları önerdi. O yüzden başka yer araştırmadım.
Tontiasya Haydanhay Canım merhaba benim gittiğim Prof dr:Recep Has Şişli Key plazada yeri (Marriot otel binasında ) telefonla randevu alman gerekiyo mutlaka
Sdayvs Gaziosmanpaşa kadın sağlığı merkezi perinatalog doç dr ali ekiz 500 tl , 3 şuabata randevu aldım, bu doktor aynı zamanda medikal park ve livlerde çalışıyor
Haydanhay demet35 merhaba..simdi aradim da ucreti 480 tl ..merak edenler olur diye yaziyorm....peki kac adet foto veriyolar onu sormayi unuttum🤠
Ftsctn_20 Hulyya Bende 250 TL'ye yaptırdım ve inanın bu ücret en düşüğü , bilmiyorum belki 25-30 hastaneyle konuştum verdikleri fiyatlar 450-600-700 bu civarlardaydi. O yüzden 250 makul bir fiyat bence .
Gamzeozdemi Hulyya canım ztn ultrason sonuç cikcak bisey yokki herşeyi inceliyo soyluyo foto cd veriyo
ays_ays Syma95 AA ben 10 hafta önce yaptırdım 160 mı 140 mı neydi birde muayene bize 200 küsur mahal oldu