Fasulyeninannesiii Kizlar gecen hafta 34+1 de 2 kilo 538 gram di bebegim bugun doktordaydim 35+1 kilosu 2 kilo 524 gram gosteriyor doktor haftasiyla uyumlu bebegin pozisyonundan dolayı farkli cikabiliyor dedi ama icim rahat etmedi haftaya tekrar bakarz sen badem ceviz ve hijyenine güvendiğin yerden kaşar alıp tuketebilrsn dedi 😞 gecem haftadan bu yana kilo mu verdi acaba
Bebisimyolda Fasulyeninannesiii ne yap biliyo musun burdan bir annenin bebegin de geride geliyodu doktorunun verdigi tavsiye uzerine 15 gun icinde bebegi 1kilo 700 gram almisti sadece 15 gun icinde tavsiyesi de su olmustu gunde 2 tane muz 1 bardak sut ve sabah aksam toplamda 2 kasik soguk sikim keciboynuzu pekmezi cok hizli ve fena bir sekilde kilo aldiriyo bilgin olsun tam zamanindasin su an son haftalardaydi oda zaten senin haftalarda iyi geliyo bu saydiklarim bence dene ve gor
Ask_H Fasulyeninannesiii muzlu süt ve havuç suyuda öneriyorlar ama belkide yanlış ölçmüştr doktorun çok sık karşılaşır okur olduk diğer kkontrolünde göreceksin yanlış ölçtüğünü istersen bir başka doktora daha git
Busracnbr Fasulyeninannesiii Canım benim de 35 hafta da 2400 dü.. Bana biraz az gelmişti fazla kilo almıyodu.. Bende burdan öğrendim pekmez ve süt fena halde kilo yapıyor.. Ben üzüm pekmezi yiyorum günde muhakkak 3-6 kaşık yiyorum.. 3 bardakta süt bugün gittim 37 haftalık olduk kilomuz da 3.200 olmuş.. Kesinlikle tavsiye ederim sana da :)
Fasulyeninannesiii Bebisimyolda canm cok teşekkür ederim ama keciboynuzu pekmezi hayatmda yemedim yiyebilrmiym bilmiyorum sut asla icmedim icemiyorum bu son haftalarda kabızlık ve hemoroid sikintim var muz yememem gerekiyo baska ne yapabilrm ki
Leylus Bebisimyolda canım 16+1 im bunları şimdiden yapmama gerek varmı acaba gerçi günde bir bardak süt bir muz yiyorum
Cisem-22 Fasulyeninannesiii valla oylesi böylesi yok süt yoğurt peynir kaşar yumurta et protein kilo aldırır
Zeynep_1 Oda birşey mi yine fark azmış siizn. Benim 33 haftalıkken 2870 çıkmsti. 34 haftada 2600 çıktı😪 içime kurt düştü. Başını aşağa vermiş ölçüm yanlış olabilir dedi🙆
Lirlonfa Canım benim doktorum portakal bebeğe çok kilo aldırır dedi tüketme dedi bana biraz kilosu önde diye tabi çok aşırıda değil de önlem amaçlı, nasılsa kış ayı aşırıya kaçmamak üzere portakal tüket ve de muz 😊
Lirlonfa Fasulyeninannesiii Aman çokta abartma malum çok şekerli makul ye ama her gün 1 tane ye hem c vitamin 😊 şekerin fln yok demi aman yanlış yönlendirmeyim 😳
Busracnbr Zeynep_1 Yok bana hiç kilo yapmadı ben aynı kilodayım hala daha.. Ama ben hiç yatamıyorum 3 yaşında oğlum olduğu için sürekli hareket halindeyim :)
Ozgeurkn Fasulyeninannesiii Canım bendede öle oldu bugün geçen haftaya göre 50 grm almış gözüküyor doktorum ölçüler %100 doğru değildir dedi belki geçen hafta bebeğin olduğu pozisyon nedeni ile fazla ölçmüşüzdür almıştır ama almamış gibi gözüküyordur dedi
Mrv1234 Fasulyeninannesiii valla canim cokda kiloya takilma ben kizimi 39+4 de 2850 gramla dogum yaptim allaha sukur hicde bi sikintimiz olmadi bin sukur ne hastanede yattik ne baska bisey normal dogum yaptim 2 gunde hastaneden ciktim hic bi sikintisida olmadi stres yapma kendine derim cokda takilmamali aslinda kiloya her sekilde buyuyo bebekler kilosu dusuk olsa bile dogunca aradaki farki kapatiyolar hicd eproblem olmuyo bende olmadi allaha bin sukur insallah sizde sag saglim sekilde kucahiniza alirsin sen stres yapma kendine bebeginide uzme hersey olacagina varir sen merak etme haftasi daha kucuk kilo alir zaten 39 40 a kadar
Hzr_7714 Leylus Bence baslayabilirsiniz sizde illa kilo almasi icin degil saglikli beslenmek adina da bunlar anneyede bebegede faydali seyler . Kilo konusunda benimde bebegim bir hafta geriden geliyodu bu sayilanlarin cogunu yiyordum zaten ek olarak . portakal tahinpekmez cevizve badem ekledim. 2 hafta sonra gittigimde kilosu gunune uyumlu cikti cok sukur. Saglikli olduktan sonra kiloya cok takilmamak lazim aslinda yigenim 2530 gram dogdu ne kuveze girdi ne hastanede kaldilar dogumdan 6-7 saat sonra ciktilar hastaneden saglikliydi masaallah. Bizler tabi kilosu iyi olsun pimpiriklensekte onemli olan saglik 🙏
Bebisimyolda Leylus ye ve ic tabiki cok yararli seyler ama son haftada bastir bence bende simdi 30 haftalik oldum demirdir kandir ilaclarini kullaniyorum doktora sorcam hem kan ilaci hem pekmez falan zit olur mu gibisinden baslicam bende ama su an dada icebilirsin iyi olur