Ysmntg Blackkcat maşallah sizin çok yüksek ben kendimkine bile yüksek demiştim ikiz olma ihtimali var mı sizin😃
Ftmklc0 Zuhali2906 6000 ben 900 dü gittim görünmedi folik asit almaya başladım 6 gün sonra gittim göründü o zaman değerim 6000 yakındı
Mom91 elobariselo elobariselo evet biliyorum ama Rabbimin izniyle yükselir inşaAllah beklemek istiyorum belirtilerim de devam ediyor gidip göremezsem üzülürüm😞 bu arada teşekkür ederim🙂
elobariselo Mom91 gitmen gerekiyor canım, önemli olan beta değeri değil, yükselip yükselmeyeceği. Bence git tekrar kan ver 2 katı artması gerek. Eğer artmazsa doktor haklı çıkabilir. Ama ben artacağını düşünüyorum değerin çok iyi
Gzmufk Duyguaydin81 Evet canım keseyi gördük 4 gün sonra bebeği görücez inşallah .Rabbim hayırlar kucağına almayı nasip etsin kardeşim ❤
elobariselo Duyguaydin81 kese duymaya gitmedim henüz kuzum ama bugün rüyamda sürekli acaba şöyle yatsam zararı olur mu acaba böyle mi falan derken kafayı yedim. En iyisi bütün randevu almak. Doktor da dolu bulabildiğim ilk güne gideceğim
Duyguaydin81 Gzmufk ayy demekki herkes önce keseyi görüyor benimde ilk gebeliğim birtane düşük yaptım 3 haftalık falandı geçen hafta doktora gittim kese var bebek yok doktor normal dedi ama benim moralim sıfıra düştü herkes normal dedi şimdi iyiyim ama ilk başta korkmadım değil haftayada inşallah kalp atışlarını duymaya gidicez 🤲🏻♥️