Ysmntg Ben de bugün ilk sonucumu aldım inşallah sağlıklı devamı gelir.. 4haftaligim. Ara ara adet olacak gibi ağrım oluyor inşallah normaldir
Blackkcat elobariselo görürüz muhtemelen canım ama sen erken görğrsün istersen daha erken git kese için,kalp içinde sonra gidersin
Blackkcat civcivimmm ben asmde kan testi yaptırdım canım henüz kadın doğumcuya gitmedim biraz ilerlesin istiyorum,öncelikle devlettekine giderim ,sonra özelde doktorum var yıllardır gittiğim onada giderim
Gzmufk Adetim 5 gün geçince test yaptım hemen iki çizgi çıktı alel acele hasteneye gidip kan verdim 1.800 çıktı normal dedi henüz küçük 4 gün sonra gel yani bugün gittik ultrasonda bakıldı bıdık kendini göstermedi vajina ultrasonda çıktı yine kan verdik değerler yükselmiş 6.300 ilk resmimizi aldık henüz kendini görmedik ama kesemizi gördük Allahım isteyen herkese tattırsın bu güzel duyguyu❤
Duyguaydin81 Gzmufk ayy demekki herkes önce keseyi görüyor benimde ilk gebeliğim birtane düşük yaptım 3 haftalık falandı geçen hafta doktora gittim kese var bebek yok doktor normal dedi ama benim moralim sıfıra düştü herkes normal dedi şimdi iyiyim ama ilk başta korkmadım değil haftayada inşallah kalp atışlarını duymaya gidicez 🤲🏻♥️
Mom91 elobariselo 4+2 ☺️ En son 4 gün günce yani bebişimi ilk öğrendiğim kan testi beta hcg 405 di .. yarın kese için gideceğim inşaAllah ama erken mi sizce
Mom91 elobariselo benimde tam tersi aile hekimim moralimi bozdu ilk gidişimdi adet gecikmesinin 3.gününde gittim beta hcg 405 çıktı.. doktor da değerin düşük gibi dedi😒🙄 doğru dürüst gebe olduğuma sevinemedim 4gün geçti doktora gitmek istemiyorum napacağım😕
Blackkcat Mom91 gayet iyi kuzum,o gün mü 4+2ydin şimdi mi,bende 4+1 bugün 802 çıktı,kese için bekliyorum işte
elobariselo Mom91 gitmen gerekiyor canım, önemli olan beta değeri değil, yükselip yükselmeyeceği. Bence git tekrar kan ver 2 katı artması gerek. Eğer artmazsa doktor haklı çıkabilir. Ama ben artacağını düşünüyorum değerin çok iyi
Mom91 Blackkcat o gün kaç oluyorum hesaplayamadım 🙃yani gittiğim gün heralde 27 günlük falandi canım bir ay olmamıştı 405 çıktığında
Ysmntg Blackkcat maşallah sizin çok yüksek ben kendimkine bile yüksek demiştim ikiz olma ihtimali var mı sizin😃
Mom91 Blackkcat teşekkür ederim canım 😇 seninkide hayırlı olsun inşaAllah 😇 hemen hemen aynıyız galiba 🙂