Sezaryenden ne kdr sure sonra takabiliyoruz korse kizlar bende yamuna almayi dusunuyorum:)

Pearly valla bende almak istedim bi türlü fırsat bulup alamamıştım iyi ki almamışım bende hiç göbek falan kalmadı boşuna almış olucaktım belki sende de göbek olmaz canım

Defdef 5 aylık hamıleyım henuz kılo almadım. Normalde de gobegım yoktu. Fromlarda cevremde alınması gerektığını soyluyorlar alsam mı dıye dusunmustum ındırıme gırmısken. FıkırlerınıZı almak ıstedım😊

Anneadayimrv ben de tam bılmıyorum canım. Korseyı marka olarak duymustum forumlarda yorumlarda cok begenılmıstı alsam mı dıye dusundum

Ben hamile kalmadan önce kullanıyordum termal olduğu için spor yürüyüş yaparken falan paçanızdan akacak kadar terletiyor😄 severek kullanıyordum, ama hamilelikte zaten yasak doğumdan sonra da her doktorun görüşü farklı kimi 1 hafta kimi 1 ay sonra korseye okey veriyor😊

Pearly sen bilirsin canım indirimdeyse al madem her ihtimale karşı inşallah göbek möbek kalmaz sende de ❤

14 gün sonra

Htcrk aksine ben hiç kötü yoruma rastlamadim he ama tabi bişey diyemem sizin için ben çokça memnunum