Akademisyenanne Betulyavuz canim bugun gittim baska bi doktora. Pupp teshisi konuldu. İlaclarin etki etmesini bekleyecgim birkac gun😔yarin da kadin dogum randevum var. Bakalim ne dicek doktor.
Betulyavuz Akademisyenanne ya çok geçmiş olsun inş ilaçların etkisini görürsün . Doğal yolla kolayca sancın gelir normal doğum gerçekleştirirsin hakkında hayırlısı olsun 💕
cansubsrr Symnrdlkra Valla bizimkininde öyle heralde eşim hergün soruyo sancın varmı niye gelmiyor bu çocuk diye 😂😂
Ecemella 38+5 deyiz kendi isteğiyle gelmesi için son 9 günü var. Eğer gelmezse 1 veya 2 ocakta mecburi olarak gelmek zorunda 🥳💙
Ecemella Symnrdlkra aynen bana da 🙄 ben 2 ocak olsun diyorum ama. Sanki 1 ocak gerçek doğum günü değilmiş gibi geliyor 😂
Symnrdlkra Ecemella bence 1 ocak 2020 daha hos gibi ama.belli olmaz belki son gun gelir 😮😮 ben 2020 bebisi olsun istiyorum
Ecemella Symnrdlkra bende 2020 olsun istiyorum ama benimkinin gelmeye hiiiiiiç niyeti yok 😂 bıraksak 41 42 yi de bulur bence bakalım bekleyip göreceğiz artık 🤷🏻♀️
Symnrdlkra 230817gul yok canm ben nefes almakta zorlaniyorum ama normal carpinti tansiyon bunlar hep olur