Mineebd Symnrdlkra sezeryan için mi son 9, yoksa 40 haftalık mı oluyorsunuz 9 gün sonra :) benimde son 9 , 2 ocakta kısmetse sezeryan olacağım ☺️ 38+1’de
cansubsrr Symnrdlkra Bizimde son 8 ama ne gelen var ne giden ne ağrı var ne sancı içeriyi çok sevdi galiba tosuncuk 😂
Akademisyenanne Symnrdlkra pupp hastaligi cikti canim. Doktor bebegi alalim diyor. Ben de doguma az kaldigi icin sezaryan istemiyorum.
Symnrdlkra Akademisyenanne uzuldum canim ya 😔 istersen doktorunu dinle tabiki normal daha guzel ama sorun olmazsa bekle ama sorun varsa ol sezeryan
Akademisyenanne Symnrdlkra bebekte sorun yok. Kasintim var diye sezaryan olmak istemiyorum. Eger doguma az kalmis olmasaydi kesin sezaryan olurdum ama dayanicam 13 gun daha.
Symnrdlkra Mineebd tam 40 oluyoruk canim normal olacak insallah dr 1 ocak dedi ama belli olmaz belki erken belki gec gelir 😁
Symnrdlkra cansubsrr aynen ya benimde oyle.guyya 33 te erken dogum olacakti 3cm aciklikla bu gunude gordum yeri rahat galiba 😁
Betulyavuz Akademisyenanne geçen postta görmüştüm randevun vardı doktora gidecektin ne oldu ne dedi doktor tam olarak . Sezeryanda ısrarcı mı doktorun . Gebelik de kalan zamanımız aynı çok üzüldüm sana o gün 😞
cansubsrr Symnrdlkra Valla bizimkininde öyle heralde eşim hergün soruyo sancın varmı niye gelmiyor bu çocuk diye 😂😂
Akademisyenanne Betulyavuz canim bugun gittim baska bi doktora. Pupp teshisi konuldu. İlaclarin etki etmesini bekleyecgim birkac gun😔yarin da kadin dogum randevum var. Bakalim ne dicek doktor.