Merveblt Okyanusta_bi_anne ben çok çok merak ediyorum doktorum da çok net emin olmadan asla bilgi vermiyor 😬
Kubra_s Okyanusta_bi_anne 15+6 dayız hala ögrenmedim 15+0 da kıza benzettim kemik yapısından dedi bakalım salı randevum var yine
aybenannemiolucam Okyanusta_bi_anne maşallah oğlum oluyor inşallah canim💙sağlıkla gelsin rabbim kucağımızı boş bırakmasın😄hep kız hissetmiştim Allahım sağlıkla versin oğlanmış💙maşallah
hemsireanaa Okyanusta_bi_anne hemüz kilo almadım cnm ama göbüşüm biraz var sanki acıcık ☺️Senin nsıl durumlar ☺️
Zemine11 Okyanusta_bi_anne sağol canım ilaç kullanıyorum ama bulantım var iştahım hiç yok inşallah tez vakitte geçer
EbruIrmakAhmet hemsireanaa vallahi benimkide çok emindi ama iki hafta sonra başka doktor yüzde yüz erkek dedi 😃
Baklava Okyanusta_bi_anne 15+5 olduk.7.haftadan beri doktora gitmedigim icin hala cinsiyetini ögrenmedim 😅 bu cuma gidicez ögrenmek icin 😊 bakalim oda gösterirse tabi 😅 Bi paşamız var 11 aylık bakalim bu ne olucak 😊 Erkek hissediyorum ben ama bakalim ne cikar 😅
EbruIrmakAhmet hemsireanaa ben hep erkek hissetmiştim doktorum kız diyince şaşırmıştım zaten bakalım bi daha değişmez inşallah ama erken haftalarda oluyo böyle yanılmalar
Baklava Mryslny bilmiyorum ki söylemedi doktor bisey 😅 Ama sol tarafta bebekten büyük kistim vardi canimi acitan. Bebekte sagdaydi sanirim 😅 Ilk hamileligimle ayni gidiyodu bulanti falan o yuzden bende erkektir herhalde diyorum 😅 Siz ögrendiniz mi cinsiyet?
Poncigim2508 Okyanusta_bi_anne şuan 18 haftalık oldum ben mayıs annesiyim 14 haftada cinsiyeti öğrendim bende parti yaptım vazgeçme çok güzel bir anı oluyor 🥰