hemsireanaa Okyanusta_bi_anne sanki hiç geçmiyo gibi.12+6 da kız dedi doktorunuz kendinden emin bi şekilde ama değişirmi bilmiyorum☺️
Cnnndr Okyanusta_bi_anne bende cuma günü ikili testte öğrendim canım 13+2 de %80 denildi oğlum olucakmış :)
Belmaaa Okyanusta_bi_anne aslında doktorum dosyama yazdı ama ben öğrenmek istemedim 🙈 hem pişmanım hem ya değişirse diye düşünüyorum
EbruIrmakAhmet hemsireanaa vallahi benimkide çok emindi ama iki hafta sonra başka doktor yüzde yüz erkek dedi 😃
sweethome1000 hemsireanaa bizede 13+5 te 2 doktro kız dedi biri aşırı emindi hatta bacak arasnı bile gördük...diğeri daha temknli yaklaştı değişiceğini düşünmediğinide söyledi gerçi
Okyanusta_bi_anne Cnnndr ben hem devlet hem özele gidiyorum devlette ki doktorumuz biraz soğuk kanlı konuşmuyor bişey sormaya korkuyorum bend e gittim özelde Ki randevuyu erken tarihe aldım beklemekten sıkıldım 😍
Berfff2 Okyanusta_bi_anne afedersiniz yanlış anlamazsanız bişey sormak istiyorum neden hem özele hem devlete gidiyorsunuz benim ilk hamileliğim bilmiyorumda bi kaç kişide daha gördüm ne değişikliği oluyor
Zemine11 13 haftalığız henüz cinsiyet öğrenmedik Çarşamba gidicem o zaman belki öğreniriz bi de benim bol bulantılı geçiyor
Okyanusta_bi_anne Zemine11 doktoruna bi danış bulantı ilacı veriyor aslında şimdiye kadar hafiflemiş olması lazımdı tuzlu çubuk ye kendini aç koyma sık ama az ye
hemsireanaa Okyanusta_bi_anne hemüz kilo almadım cnm ama göbüşüm biraz var sanki acıcık ☺️Senin nsıl durumlar ☺️
Zemine11 Okyanusta_bi_anne sağol canım ilaç kullanıyorum ama bulantım var iştahım hiç yok inşallah tez vakitte geçer
Canacan Bende daha öğrenemedim 15+0 olduk ama daha erken diğer gelmene söylerim dedi devletteki doktor özele gitmeyi düşünüyorum hafta içi 😊
Okyanusta_bi_anne Canacan aslında erken değil devlette ki cihazla özel deki aynı olmuyor tabi bi de bebek hangi pozisyonda o da önemli tabi
Canacan Okyanusta_bi_anne pozisyonu uygun değil felan demedi hiç bakmadı bacak arasına ekranı bende takip ettim
Merveblt 13+2 tim İstanbul’da bir kaç kez rahatsızlanıp doktora gittiğimde erkeğe benzettiler birden fazla kez ama Bursa’da kendi doktoruma gelince cinsiyeti söylemedi 15 haftadan önce söylemezmiş
Okyanusta_bi_anne Merveblt aynen bazı doktorlar emin olmadan demiyor bişey ama insan da merak ediyor 😀sorası geliyor
Okyanusta_bi_anne NurseB NurseB devletteki doktoru beğenmiyorum konuşmuyor ilgilenmiyor bişey sormaya korkuyorum
Okyanusta_bi_anne Belmaaa bende yarın gidicem gösterirse 😍 yanımda bi arkadaşımı götüreceöm şu malum cinsiyet partisi için bakalım ne olacak 🎀
Merveblt Okyanusta_bi_anne ben çok çok merak ediyorum doktorum da çok net emin olmadan asla bilgi vermiyor 😬
Poncigim2508 Okyanusta_bi_anne şuan 18 haftalık oldum ben mayıs annesiyim 14 haftada cinsiyeti öğrendim bende parti yaptım vazgeçme çok güzel bir anı oluyor 🥰