Hanımlar merhaba, hamile olmadan önce eşimle aramızda daha ortada fol yokken bir tartışmamız olmuştu. Eşim eğer ki ilerde bir oğlumuz olursa ben babamın ismini koyucam demişti bir kere ben de özellikle o zaman nasıl yani kim izin veriyor falan diye (çok anlamsız buluyorum bu tarz şeyleri çünkü) çıkışmıştım. Gel gelelim biz o zaman epey tartışmıştık yok ben koyarım, yok ben koydurtmam derken birbirimize girmiştik. Ben ise o gün daha ortada çocuğa dair bir şey yokken fazlasıyla kırılmıştım. Çünkü bana kendi isteğimi, hayallerimi sormamıştı. Sonuçta benim de istediğim atıyorum kızım olursa şu, oğlum olursa şu ismi koyarım gibi bir düşüncem olabilirdi 😬 aradan zaman geçti ve ben hamileyim, cinsiyetinde erkek olduğu Netleşti. Ama eşimin fikrine hiç mi hiç sıcak bakmıyorum. Üstelik ikimizde hiç isim konusunu açmıyoruz. Ama çevre de herkes işte cinsiyet belli oldu, ismi ne olcak düşündünüz mü gibi sorular soruyor. Her seferinde canım sıkılıyor. Çünkü eminim eşimin bu isteğinden vazgeçmeye niyeti yok benim de babasının adını koydurmaya niyetim yok 😬🤷🏻♀️ Sizce napmalıyım? Nasıl bir yol izlemeliyim? Bu erkekler neden böyle? 😔 9 ay karnında taşı yavruna istediğin ismi vereme. Olaya bak. Eşime kalsa o uzlaşıyor tartıştığımızda 2 isim koyarız biri babamın adı birini de sen koy demişti ama ben buna da razı değilim 😢