NisaMomy Kardelenyigit bende nisa koyucam rabbim nasıp ederse canım bi isim daha istıyorum ama yanına bişi yakıştıramadım😊
Sdayvs Kardelenyigit bende suan 17 haftalık hamileyim baştan beri arya olacak diyordum ancak cinsiyeti Kesin olarak öğrendikten sonra Eşim bu tarz isimlerin son dönemlerde çok konulduğunu Bu nedenle istemedğini söyledi (2000lerin sude si gibi) eski güzel isimlerden bulalım dedik ve İpek olarak larar verdik❤️
Kardelenyigit Sdayvs evett bende öyle düşünüyorum gerçekten 😊böyle kulağa hoş gelsin ama şimdi popüler olup bi kaç yıl sonrada a bunu biz nasıl koymuşuz ya demek istemiyorum 😌
Kardelenyigit Naznazz birinden bunları duyunca gerçekten aaa gerçekten kulağa hoş geliyor ya diyorum 😊
Didi6 Mervemm Elisa ismini iyi araştır canım http://bebegimeisim.blogspot.com/2018/01/elisa-isminin-gercek-anlam-ne.html?m=1
Busra5341 Kardelenyigit 33 haftadayiz birseye karar veremedik hic bi isim olmuyo sanki siyiricam 🤦♀️
Busra5341 Kardelenyigit Ece ve Miray arasinda kalmistik en son bence isim icin haftan erken cunku son haftalara kdr cok fikir degstryor insan birseyler yaptirmak icin son aylarni bekle canm
Kardelenyigit Busra5341 çok haklısınn hatta detaylıdan sonrada karar vermek istiyorum zaten dediğin gibi çookkk fikrim değişir hele ki kararsız bennn 😂
Melike81 Bizde 34 haftayı bitirdik çok şükür kızımla bende isim konusunda çok kararsız kaldım 28. haftada kesinleştirdim ipek olucak kızımızın ismi