Balkizinanesi Kardelenyigit bizde 38+1 iz adimizda duru sade tek isim güzel oğlumun 2 ismi var herkes kendi kafasındaki ile sesleniyo onun için kızımda tek isim tercih ediyorum
Kardelenyigit Balkizinanesi gerçekten en güzeli tek isim 😊ama kayınvalidemi çok seviyorum o yok diyor ama yinede nüfus kağıdında onun ismide yazsın istiyorum 😊
Mervemm Kardelenyigit elisa düşünüyorm canim Suanlik. Isim cok aradim ama yine en iyisi elisa kizimi elisam diye seviyorum 19+1
Didi6 Mervemm Elisa ismini iyi araştır canım http://bebegimeisim.blogspot.com/2018/01/elisa-isminin-gercek-anlam-ne.html?m=1
Mervemm Kardelenyigit görümcem elsa diyor 🤣🤣 esim pek sicak bakmiyor oda sirf o sinir anası yüzünden kizimjn adini koyalim dedi esimde bildiğin anneci annesi sözü olsun istiyor ama ben bırakmıyorum
Zynpaltnds Kardelenyigit bizde elisa duru koyucaz inşallah allah nasip ederse ikinci çocuğunda kız olursa esila derin olucak 🤭🤭🤭
Haticemre21 Kardelenyigit valla bende kararsizim 29 haftalığım kesin karar kilamadm eşim gülce olsun diyo ben kararsızım yanina degisik ne isim olablr 🤔
Kardelenyigit Mervemm ahahhaah😅😅aayyy o zaman en iyisini yapıyosun isim işine bu etraf neden karışır hiç anlamam
Mervemm Kardelenyigit kesinlikle ya ilk bebegim bırakında ben koyayim ismini siz koysanız ne koymasaniz ne
Kardelenyigit Mervemm aynenn öyle zaten ilk gebeliğin tadı heyecanı farklı şu isim telaşı bile çok hoş geliyor bana hele ki bi annee içinnn muazzam
Nurak Elif yüsra ya karar verdik bizde çok düşündük bakalım daha değişecek mi Deva Ebrar düşündük duru Ecrin düşündük vs..
Kardelenyigit Nurak bizde doğuma kadar çookkk değişir gibime geliyor bu gidişle 😅deva isminide bugün gördüm hoş geldi birde neva hoş geliyor 😊
juliet Kardelenyigit birgül tek başına gayet güzel aslında bi tane daha eklerseniz uzun olabilir sanki
Kardelenyigit juliet evet kötü bir isim değil aslında😊ama sadece Birgül oluncada içimde kalır mı diyede düşünüyorum 😊
Kumsal-t Kardelenyigit kızımın ismi Kumsal şimdi de oğluma hamileyim onun adıda Deniz olacak inşallah 🥰