cansubsrr Funda_karabas Neresi iyi ya somurtuk adam bana bebeği kemik yapısından anladım bu kız dedi 15 haftada sonra yine gel bakalım dedi gittim yine kız dedi 19 haftada detaylıya girdim bebek erkek çıktı. Dahada bu Dr gitmem dedim bıraktım Cüneyt bey emin olmadan konuşuyor. Sizi bilgilendirmiyor bile
Bebisimyolda cansubsrr kesinlikle katiliyorum bana da ilk kemikleri kiza benziyo dedi sonra gttim kendini gostermiyo dedi baya zaman sonra erkek cikti onu da gectim hic konusmuyo ya insan bisey sormaya cekinir mi doktoruna ve hamileyken ilk hamilelikte ozellikle insan herseyi merak ediyo adama ne sorsam da istedigine cevap veriyo 5 ay gttim ama keske gtmeseydim 5 ay boyunca ne bir tahlil yapti ne detayli bir konusma yapti enfeksiyonum cikti fitil verdi oluyodum agridan doktor arayisindayim su an son 2 ayim kaldi bosa gtmisim yani
cansubsrr Bebisimyolda Bölge hastanesinde Mustafa Özbek var onu Bi araştır derim ben ona gidiyorum çok güler yüzlü ben sormadan herşeyi kendi söylüyor çok esprili insan gergin olsa bile onun esprileri ile rahatlıyor ben çok memnunum
Bebisimyolda cansubsrr bolge hastanesini hic sevmiyorum yanlis cok tani koydular zamninda bize guvenip de orda dogum yapamam sahsen
cansubsrr Bebisimyolda Aynen bende hiç beğenmiyorum o Dr benim teyzem ona gitti onda doğum yaptı diyorum nasıl gittin ona okadar ay Bi Dr bu kadarı suratsız olur kapıdan içeri girerken insanın yüzüne bile bakmıyor
Bebisimyolda Iremgokce iste panik yaptirmak degil hani uygun bir dille soylemesi gerek ki ne skntimiz var bilelim ben herseyi detayli konusan doktor istiyorum sahsen
Bebisimyolda cansubsrr ya konusmayida gectim 3 aydir enfeksiyonum var bir tahlil.yapmadi sen neye gore bana ilac veriyosun zaten onun verdigi fitiller beni oldurdu resmen hem daha cok akintim geldi hem de sancidan agliyodum artik farkli doktora gittim de biraz rahatladim
busratpcu 34 haftalık hamileyim başından beri Esra Günay’a gidiyorum. Gerçekten çok memnunum güleryüzlü her ultrasonumda bebişimle konuşuyor, ilgileniyor. Bütün sorularıma çok net cevap veriyor. Çoğu arkadaşım esra hocada doğum yaptı hepsi çok memnun. Cüneytede gittim herkes çok övdüğü için fakat övüldüğü kadar değil maaleesef 🤦🏻♀️
cansubsrr Bebisimyolda İşte sözde Dr ama Bi halta yaramıyor valla millet nasıl ona gidiyo anlamıyorum
Gozde-1124 Bebisimyolda hamileliğimin başından beri Serap Aynur Simavlı ya gidiyorum çok memnunum şiddetle tavsiyemdir
hk0909 Gozde-1124 Benimde yarın ilk randevum olacak Serap hanımla hale hanımdan Serap hanıma geçtim. Yorumları çok iyi gerçekten. İlgili bir doktor mu sizin sormanızı mı bekliyor sizin sormadan da bilgilendiriyor mu ? 😊
Gozde-1124 hk0909 ben çok memnunum çok ilgili ve kesinlikle normal doğum yanlısı bir sorun olmadığı sürece ben de bir tanıdığım vasıtasıyla gittim güven veriyor insana en önemlisi bence soru işareti bırakmıyor akılda
eylul13_ Bende tavsiye üzerine Cüneyt beye gidiyorum, Fakat bende değiştirmeyi düşünüyorum yüzyıl dışında nereye gidebilirim?bölgeyi düşünüyordum onun içinde iyi yorumlar yok, Pendik medipole giden varmı acaba?
Gozde-1124 hk0909 memnun kalırsın bence bugün kontrolüm vardı komple koridor ve bekleme odası doluydu düşün şok oldum 😂 diğer doktorlar bomboştu
hk0909 Gozde-1124 Kapıda bekletmiyor dimi hale hanımda 45 dakika bekliyorduk 😊😂 Evet zaten randevuları full dolu hep
Gozde-1124 hk0909 ben genelde randevu almadan gidiyorum sorun olmuyor hep solu çünkü 1 gibi orda ol hemen alıyorlar 10 dk falan bekliyorsun