Ysmn2668 Kızlar 12+5 haftalık oldum bulantım hala geçmedi doktorum bu haftalarda azalacağını söyledi ama benim aksine arttı resmen 😞😞 ne zaman son buluyor bu bulantı ?
Alparslnbuss Ysmn2668 korkutmak istemem ama kimisi 5 6 ay kimisi doğuma kadar çekiyor. 14 15 haftaya kadar da sürebilir
Zeyzey90 Ysmn2668 benim de azalacağı söylenen 10-12 hafta arası inanılmaz artmıştı, 18. Haftadayım ilaç kullanıyorum devam ediyor 😫
Tgba5656_ Alparslnbuss canm ben 32 haftalik oldum hala da ilaç kullanıyorum zofer yoksa çok kötü oluyorum hala bu gidişle doguma kadar sürecek galiba🤷♀️
Alparslnbuss Tgba5656_ öyle görünüyor canım serum taktılar mıı hiç ilaç etki etmiyordu bana serum anca
Tgba5656_ Alparslnbuss ben 4 aylıkken hastanede yattim 1 hafta çok zor ben doguma az kaldi diye kendimi teselli ediyorum bakalim
Sun Ysmn2668 benim bir hafta sora 5 ay doluyo ama halen dha ilaç kullanıyorum bugün bitmşti ilacım yarını iple çekiyorum ilacımı alayım dye mahvoldum
Newyorklugebe 22 hafta oldu normalde ilaç kullanıyordum ama doktor bırakmam gerektiğini söyledi. Simdi ne yesem çıkarıyorum özellikle sabahları 😖
girlorboyy Newyorklugebe prilam mı kullanıyordun? eğer prilamsa doktorum ister doğuma kdr iç hiçbir şekilde zararı yok a grubu ilaç dedi. üstelik ben günde 3 4 tane içiyorum 18haftalık olduk ilaç içmezsem ölüyorum hala
Ysmn2668 Teşekkür ederim kızlar ☺️ ne ilaç kullanıyorsunuz prilam verdi doktorum başta rahatlatıyordu artık çok bi etkisi olmuyor onun da
Cigdemre Ysmn2668 canım benimde bulantı ve kusmalarım çok fazlaydı 16 haftalık hamileyim ve hala ara oluyor Zafer kullandım ben 8 mg çok etkili akşama kadar rahatlatıyor biraz gözüm açılıyor resmen içtiğim gün
Balimkiz Ysmn2668 canım kişiden kişiye değişir elbet ama benim bulantı 20 küsürlere kadar devam etti ondan sonra da inanılmaz bir mide yanması başladı malesef
Ysmn2668 Bebek içinde ne kadar zararsız olduğu söylense bile kimyasal sonuçta ayrıca mideye de zarar verebilir uzun süreli kullanım bende mümkün olduğunca ilaç almamaya çalışıyorum ama tabi çalışırken pek mümkün olmuyor mecbur içiyoruz 😕
Zeyzey90 Ysmn2668 Ben zofer 4 mg kullanıyordum sabah akşam, şimdi kırıp içiyorum sabah yarım akşam yarım. Azalttım ama bırakamadım. Bıraktığım gibi delice kusuyorum
Ftm-Srgn Ysmn2668 Canim bu bulantilari hic sorma tam 40 haftalik oldu daha devam ediyor her sabah uyanir kusarim ona gore düşün canim.Prilem kullandim cok faydasini gördüm son ay olunca doktor tavsiye etmedi kullanmadim ben de hala cekiyor