Ilknur_degrrli1 Akademisyenanne eczaneye gidip uyuz için bir losyon varmış beyaz vücuda suruluyor dersen verirler surdukten sonra yikanmiyorsun gece sürüp onunla uyuyorsn inşallah gececektir
Akademisyenanne Ilknur_degrrli1 canim bana en son onu verdiler. Kullanirken dus alma dediler. Dun surdum butun vucuduma. Ondan sonra iyice azdı kasintim. Doktor da devam etme dedi 😔
Ilknur_degrrli1 Akademisyenanne ya onun yanında biseyler daha vermişti ama hiç haturlamiorm bikac sene oldu istanbuldaysan kesin git o doktora ya çok iyi olur
Akademisyenanne Ilknur_degrrli1 yarin buldugum cildiyeye goruneyim. O da teshis koyamazsa dedigin doktora gideyim.
Kizkalesi Akademisyenanne diyqet yap demiyoruö canım perhiz yap yani yumurta et süt ürünleri soğan sarımsak kızartma yeme
Akademisyenanne Kizkalesi inan hicbirini yemiyorum bir haftadir. Alerji yapar diye hepsine ara verdim. Kan ilacini bile biraktim :(
Kizkalesi Akademisyenanne ablamın ilk çocuğunda böyle olmuştu oda sanırım perhiz tutmuştu ilaç verdiyse de hatırlamaz çocuk 8 yaşında, Allah şifa versin şu çatlak kremlerini de kullanma bende alerji yapmıştı onlar bıraktım geçti kaşıntım
Akademisyenanne Kizkalesi ben de biraktim butun catlak kremlerini. Her krem iyi gelmiyor catlaklara. Zaten catladim iyice. Hic sorun etmiyorum. Yeter ki su hastaligimin teshisini koysunlar. Rabbim dermanimi versin. Evladimi bana bagislasin.
EbruIrmakAhmet Akademisyenanne çok çok geçmiş olsun annemde sinir ucu iltihabı var ona benzettim ben baharatlı yada asitli bişeyler tüketiyo musun
Akademisyenanne EbruIrmakAhmet baharatla hic aram yok. Asitli olarak da gunde bir tane maden suyu iciyorum o kadar😔
juliet Akademisyenanne aynısını ablam yaşamıştı gebelik zehirlenmesi dediler onu da doğuma almışlardı hemen apar topar. Allah yardımcınız olsun sağ sağlim kurtulursunuz inşallah
Akademisyenanne juliet yarin iyi bir cildiyeye gidecegiz. Bugun acile gitmistik. Doktor uyuz hastaligina cok benziyor dedi. İnsallah uyuz degilimdir😔
Kizkalesi Akademisyenanne bişey olmaz korkma en fazla sezeryan olursun üzülme stres yapma, Allah şifa versin 😘
Hasret055 Akademisyenanne benimde cok kasintim var deli gibi tüm vucudum kasiniyor ama doktorun bana dedigi ciger degerlerim biraz düsükmüs ondan oluyormus.. ilac yazdi 1 haftadir kullaniorum tamamen gecirmesede 1-2 saat kasinmadan durabiliorum. 02.01 sezeryanla dogumum olucak insallah
Akademisyenanne Hasret055 cok gecmis olsun. Benim de karaciger enzimlerime vs bakildi. Hicbirsey cikmadi tahlillerimde. Bugun bepantol sensiderm surdum. Hayatimin hatasi oldu. Uyuz ilacina tekrar basladim. O biraz iyi geliyor simdilik😔