NezihMeltemAcar DilekAkkayaYksel benımde aynı canım bulantım yok şükür sadece sabahları halsız oluyorum bide sol kasıgım ağrıyor bacagıma kadar vuruyor agrısı . Sizin kese göründümü yarın ilk defa gidicem heyecanlıyım 💕🐣
DilekAkkayaYksel NezihMeltemAcar bende cok heycanliyim ins saglikla aliriz hepimiz kucagimiza canm bende pztesi gidicem ins gorursun yavrunu 💕🙏🏻
Nesoo NezihMeltemAcar işllh canım. Uygulamalarda 4 haftalık. Pazartesi kan testi de vericem. Ben gebelik testi bozuk olabilir diye düşündüm. Saniyeler içinde iki çizgi aynı anda kıpkırmızı olunca
Kbrazcan Nesoo fazl varsa 1 tane daha yap canım bende yanlışlık olur diye 2.yi de yaptım onda da silik gibi çıkmıştı 😍 9 haftalığım bende
firdevs Nesoo aynı anda çıkıyor canım evet ben adetime 3 gün varken yapmıştım silik çıktı adet günümde yaptım ikisi aynı anda kıpkırmızı oldu Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🙏🤗
Nesoo Kbrazcan ertesi günü de yaptım yine hemen ikisi aynı anda çıktı. İşllh pazartesi gidicem doktora emin olmak için