Rabiahnm Normalde küçük göğüslü hanımlar nasıl emzirme sütyeni tercih etmeliyiz tecrübeli hanımlar bu konuda hangi markayı ve sütyeni önerirsiniz bide emzirme sütyeni bedenimize uygun mu daha mı büyük almalıyız teşekkürler ☺️
EbruIrmakAhmet Rabiahnm artık balenli olanları var canım o bez gibi olanları hiç sevmiyorum ben büyük Alman lazım çünkü süt doluyo ve büyüyo göğüsler bide kanalların rahat olması lazım sıkmamalı sütyen
Deletedmom00260 Rabiahnm suwenden almıştım dantelli modelini. Rahat ve güzel. Bir beden büyük aldım ben.
Nuur2001 Rabiahnm benimde göğüslerim küçük canım lcw dan aldım ben 30 tl öyle bez gibi olanlardan değil normal kullandığımız sütyenler gibi
littleangel Rabiahnm kızlar bu sütyenlerin içi dolu olanları yok mu ben mi bulamadım 🙄göğüslerim çok küçük hiç büyümedi hamilelik boyunca, hiç doldurmuyor içi boş olan sütyeni🤷♀️Emzirirken büyür mü acaba
Rabiahnm EbruIrmakAhmet balenli olanlarda tel oluyo öu canım o sağlıklı değilmiş diye duydum o yüzden telli mi acaba diye kafam karıştı
Lirlonfa Ben emzirme sütyeni almadım canım, arkadaşım çok mantıksız diyo içerdiki halkası çok dar olduğundan bebişin emişini fln bile etkiliyomuş çıkar cumburlop rahat rahat emsin😅 normal rahat sütyenlerden kullanmayı düşünüyorum sadece bi tavsiye 😊
EbruIrmakAhmet Lirlonfa kullandığı modelle ilgili yaşadığı bi sorun olabilir ben almanı tavsiye ederim çok kullanışlı bişey kuzenimde almamıştı gerek yok diye Doğum yaptı iki gün sonra koştura koştura gitti almaya büyük rahatlık ve sağlıklı olanıda o zaten çok fazla çeşit var kendine uygun olanını bulabilirsin bence
Mervezumra littleangel sut olunca sisiyor canim ici dolu yeni dogum yapinca rahat olmuyor bebek zorlaniyor ama 1-2 gecince kullanabilirsin dolgulusu var
Fatmacbc1997 Rabiahnm canim bende emzirme sütyeni alicaktim ama alicagimizi yerdeki kız almanız gerek yok alan gelip değiştiriyor dedi sonradan pişman oluyorlar dedi normal penye sütyen daha iyi diyorlar ondan aldim
Eylemmmmm Fatmacbc1997 bende aynısını duydum o yüzden bende penye almayı düşünüyorum ya umarım rahat ederim şuan taşıyamıyorum kocaman oldu birde doğumdan sonra düşünemiyorum 🤦
sevval55 Rabiahnm dolgulu olanlar var onlardan aldım h&m den htta suan yarı fiyatına. Gayet guzel dantelli destekli emzirme sütyeni☺️
defne55 Rabiahnm emzirme sütyeni kullanmadım gereksiz bisey desteksiz telsiz rahat bi sutyen aldım onu kullandım gayette rahat ettim hiç gerek duymadım emzirme sutyenine
TazecikAnne22 Rabiahnm Bende gerekli olduğunu daha doğrusu kullanışlı olduğunu düşünüyorum İki tane almıştım doğumdan sonra 1 tane daha aldım. Ben süngerli tercih ettim açıkçası günlük hayatta da kullanabilmek için bez gibi bir olanları sevmiyorum hem göğüs ucunu belli eder hemde sarkma yapabilir bence. Ben n11den aldım çokda memnun kaldım 🤗
Tugba_O Rabiahnm ben nbb nin bi penye tarzi olanını aldim rahat olur diye ama anca evde kullanabilirim onu penye olduğu için göğüs uçları çok belli oluyo o yüzden bi tane de kalıplı olandan aldim dışarda kullanmak için. Alırken satıcı kiz da söyledi şimdiki bedeninizin bi beden büyüğünü alin diye
mucizelerininannesi Tugba_O göğüs ucu için de baby me 40 tane 8 10 tl filan bebek mağazalarında uyguna geliyor onuda o şekilde kapatırsın.