kelebek12345 Kızlar bugün tüp bebegmin 9. Günü yarn kan verecegim. Bu sabah lavaboya gittiğimde peynirimsi akıntı geldi. Acaba neden progestan jel kullanıyorm ama 15 gndür hc bşyle gelmemsdi jel olsa neden bugn geldi. Bnu yasayan varmı
hly_1 kelebek12345 Rabbim nasip etsin olayla alakalı bir bilgim yok fakat Allah inşallah nasip etmiştir yüzünüzü güldürsün
Nuriay kelebek12345 dediginiz gibi akinti mantar enfeksiyonu oluyor ama çogu zaman bu gebelerde olur mesela ben 5 6 haftalik gebeyim ve 1 2 fhafta once benden peynir sut kesigi gibi akinti olmaya basladi zaten biraz arasdirinca mantar oldugunu anladim doktoruma yazdim 1 fitil yazdi 3 4 gune gecti bence sikinti yapmayin domtorunuza danisin muahakkak Rabbim hayirli bebek nasip etsin
Lilensa kelebek12345 jeldir benimde öyle oluyordu 2 ay kullandım o jeli geri çıkmıyordu belki bir ay kaldı içimde ilacı bırakınca zamanla azar azar çıktı düşük tehlikesi için kullandm.
NisaMomy kelebek12345 progestan kullananlarda oluyo genelde galiba canım bende kullanıyorum bendede öyle
kelebek12345 rumeyssa ben jelini kullanıyorm 15 gndür falan ilk defa bugn böyle bsey gördm. Ve korkdm biraz. Acaba tutöadımı die yarın kan vercem 😞
rumeyssa tüp bebekle ilgili hiç bi bilgim yok canımm inşallah bi sıkıntı yoktur . ama ben hap olanı fitil şeklinde kullanıyordum inanılmaz akıyordu jelini hiç bilmiyorum
Nuriay kelebek12345 yani soyleki hamilelik belirtisi derken doktirum dediki hamile kaldihinda vajinanın ph dengesi deyişir ve o tur enfeksiyonlar ortaya cikar oda fitille falan geçicek bir sey simdi senin mesak etdiyin gebe olup olmadiğin umut ediyorum gebesindir ph dengen deyismiş mantar o yuzden olmuşdur Allah yardim cin olsun
Nuriay kelebek12345 korkma birde senin transferinden henuz 9 gun geçmis bildigim kadariyla 13 14 gun gecmesi gerek yanlismi biliyorum? Allahin izni ile hamilesindir ancak sakin umutsuz olma eger cikmasa bile bekle bak bem test yapdin cikmadi tam adet gunum yaptim o zaman çikti
NisaMomy kelebek12345 hamilelikle ilgisi varmı yokmu bilemıyorum ama ilacı kullananlarda oluyo genelde canım
Burcu2626 kelebek12345 jelden kaynakli stres yapmayin pembemsi renkde de gelebilir ilerleyen zamalarda normal