quuenn Sedahmettt muz olduk biz de 19+2 deyiz🥰 daha hissetmiyorum gerçi inşallah bir an önce hissederim😍
Denizinci quuenn aramızda 1 gün var. Bende 19+ 1 im. Hissediyor musunuz bir şeyler? Ben sanki böyle Mısır patlaması gibi pat pat bişeyler hissediyorum. Ama doğru mu emin değilim 🤔
Mlsblnsy 20+0🍌 tam yolu yarıladık artık 🥰 çok güzel geçiyor en başından beri şükür hareketleri de hissediyoruz ilk tetenoz aşımızı da olduk ama maalsef ağrısı hala gecmedi 4 gün oldu 😖
Nspins Kuzular bir şey soracağım ya özeli dr bana 16+5 haftalıksın dedi devlet 15 haftalık arada iki hafta var hangisini baz alacağım
Denizinci Nspins son adet tarihiniN ilk gününü baz alıyor benim doktorum ama doğrusu nedir bilemiyorum. Döllenme tarihini net olarak bilinemediğinden son adet tarihi alınıyor sanırım.
M_agayeva 17+6 olduk dolma biberiz biz hareketlerinide hiss etdiriyor yavrum şükürlər olsun dr tahmini doğum tarihimiz 25 mayis olarak verdi cinsiyetimiz erkek
Duamucizem 17+6olduk elhamdülillah şuan için herşey guel gidiyor öle agrım sizim yokncok şükür biran önce hissetmek istiyorum hareketlerini sagliklica onun dışında evham ve korkular harici iyiyim🙁
Ruqeyyam_2018 Sedahmettt 18+4 olduk. Çok şükür her şey iyi kendimide iyi hiss ediyorum. Ama kıpırdamıyor hiss etmiyorum hala. Ve cinsiyetinide orgenemedim bir türlü😂
Susammtanesii Sedahmettt 20+2 havuç olduk tam 20. Haftada net hissettim hareketlerini çok güzel bir duydu ☺️☺️
Denizinci Sedahmettt 19+1 iz bizde. Muz olduk 😂 bu hafta içi kontrolümüz var merak içinde ve heyecanlı kızımızı görmeyi bekliyoruz babasıyla❤️