Ceren35 Elfibrhm2609 bunu nasil basardiniz 🙂 bebek var su var 1-1.5 litre e plesenta var sadece bunlar 5 yapsa zaten hic almamissiniz 🙂
Elfibrhm2609 Ceren35 benim hamileliğin boyunca çok zor geçti canım sürekli istifa bulanti idi almadım iyi ki de alma misim kilo yani 37+3 de doğdu kızım 3.150 gram👣
deletedmom04 24.haftadayım 1kilo aldım. Daha doğrusu hamilelik içinde verdim aldım sonuç olarak ilk kilomdan 1kilo fazlayim
MelikeEvrenolu Haftamdayım 4 kg verdim henüz kilo almadım. 58 ile hamile kaldım bugün muayenem vardı doktorum tarttı yine 54 kg çıktım
Denizim Nazlicm 58le hamile kaldim 8kilo almisim suan 24.haftadayim,aslinda cok yemek yemiyordum ama cok meyve yiyordum tatliya duskunlugum var o yuzden aldim sanirim,simdi dikkat ediyorum kilo alimimda yavasladi
ZeynepKr zlemAtAcar en son 32 haftada gittim 2100 dü yaklasık 3500 civarinda doğar dedi doktor ama cok korkuyorum bazi kişiler son ay her hafta 1 kilo alırsn dıo bazılari almazsin aksine bebeğin yeri kalmaz verırsın dıo
Bhr34 Lamelif bende 27 haftada 7 kilo almışım dün saglık ocagında dikkat et çok almışsın dediler aslında çok değil bence siz uyarı aldınızmı benim canımı boş yeremi sıktılar 😂😂😂
Oglusumm Bhr34 Bende 28 haftalik hamileyim 6 kilo almışım banada fazla kilo almissin dedi doktorum.Halbuki kilo aldigim hic belli olmuyo.aslinda boy ve kilo orantilayip konusuyolar ama 170 boy 65le hamile kaldm simdi 72 kiloyum cokta fazla degil bence 😏
HandeMersin Bhr34 Valla bende 28+3 üm ve +15 kilodayım porsiyonları küçülmem gerektiğini söylediler. normal doğumu etkiler diye söylediler ama 28 kilo alıp da normal doğum yapan tanıdıklarım var.🙈
TugbaLafci Bhr34 evet canım bende uyarı almıştım bebekte hastalık çıkar demişlerdi dün doktora gittim şeker testim sınırda çıktı diyete başlattılar 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
-gyns- Nazlicm 24+2 deyim, 7 kg aldım😬.. Ama kol ve bacakda değişiklik yok.. Sadece karın ve kalçada☹.. Gerçi bu aldığım kilo ile olmam gereken kilodan 2 kg fazlayım.. Yada kendimi avutuyorum🤪.. Doğuma kadar kaç olur acaba🤔..
zlemAtAcar ZeynepKr valla Can'ım bende hep öyle duydum ama benim son üç haftam kaldı. Hala aynı kilodayım. Sabit kaldı. Kişiye bağlı
elvann 36.haftadayım 65 kiloyla hamile kaldım şu an 70 kiloyum doğum rabbim nasip ederse 15 gün sonra 🙂