Elfibrhm2609 Nazlicm ben 64 ile hamile kaldim 69 ile doğuma girdim 😁😁 doğumdan çıktım 65 geldim 😁😁 bugün tartıldım 67 geldim 2 kilo almışım doğumdan sonra😍emzirme döneminde olduğum icin canım 🕊👣
NurdanHakan Nazlicm ben 59kg ile hamile kaldım 33.haftamdayım ve 79kg yani 20 kilo aldım şimdiye kadar sanırım bu gidişle 90 İle doğuma girerim kilo almak mesele değil Doğumdan sonra veririz ama normal Doğum yapama ihtimalimiz Azalır ve vücudumuz İçinde çatlaklar yırtıklar olabilir çok şükür bende 20 Kiloya rağmen suanaa kadar YOk siz Siz olun vücudunuzu sürekli Nemlendirin ayrıca iştahınız belliki açık benim gibi eve tatlı ıvır zıvır almayın ve hamur işinden kaçının bari kilo alımını en aza indirmiş olursunuz ama Sizde Benim gibi her aklınızdan geçeni her rüyada Gördüğünüzü aşeriyor sanıp tıka basa yerseniz 🙈 aşırı alınacak kilolara hazır olun
Ceren35 Elfibrhm2609 bunu nasil basardiniz 🙂 bebek var su var 1-1.5 litre e plesenta var sadece bunlar 5 yapsa zaten hic almamissiniz 🙂
dphnln Elfibrhm2609 Hemen hemen size yakın başlangıcım 61 şuan. 5 haftalığım iştahım psikolojik olarak açık 😂 Szin aldığınız kadar kilo alsam yeterli sanırım dimi?
Bhr34 Lamelif bende 27 haftada 7 kilo almışım dün saglık ocagında dikkat et çok almışsın dediler aslında çok değil bence siz uyarı aldınızmı benim canımı boş yeremi sıktılar 😂😂😂
Nazlicm NurdanHakan çok teşekkürler güzel yazınız için. Ben asla abur cubur be tatlı yiyemiyorum. Annem yanımda ve normal her evde yapılan sağlıklı yemekler yiyorum ama ekmekle cünkü doymuyorum. 😊 Kilo aldığım çok belli değil zayıf ve uzun olduğum için. 2.5 litre su iciyorum. Bakalim biraz daha dikkat edicem. Selamlar✋
Cesurizmir NurdanHakan canım en 35 kilodan fazla aldım. Suyum geldikten 19 saat sonra normal doğum yaptım. Hastane ebe dr gerisi hikaye....
firdevs 26 haftada 10 kilo tek tesellim Doğum yaza geliyor yazın sıcağında kolay kilo veririm diye hayal ediyorum 😂🙏
baharclk Nazlicm Boğazını tutmaya çalış canım 😊 daha erken şimdiden istahin çok olursa yandn ben o kiloyu 29. Haftaya kadar aldm. Kendine değil bebeğe yarayışlı şeyler te kuruyemiş kasar peynir sut yumurta. Beyaz ekmeği pilavı hamur isini bırak kilo almadığını goruceksin.
Sevde123 19+1 ve şuana kadar 2 kilo iki kilonun bi kilosu çıkan göbeğim ve göğüslerim diğer bi kilosu da bebek eş plasentasi filan derken ben kilo almadim yani😛😛😂😂