Sedley 5+4 haftalık hamileyim yüz üstü çok uyuyan biriyim doktorada sormayı unuttum bebeğe zararı olur mu sizce bilgisi olan yazabilir mi ??
Misssimsek Sedley tup bebekle hamile kaldım ben transferden bu yana hep sağlı sollu sirt üstü yatıyordum bende hep yüzüstü yatardim normalde 9+3 olduk bu günlerde sadece sola yatabiliyorum sağ veya sirt üstü midem bulanıyor 😣
Akyokus Sedley Karnın cıkasıya 15 16. Haftaya kadar istediğin gibi yat sonra sağına yatmaya alış gece genellikle dönüyoruz da o haftalar da dikkat edersin
Slnbsr Sedley karnın çıkana kadar yüz üstü yatmandan hiç bir problem yok canım karnın çıkınca zaten yatamıcan. Suyun içinde bebiş hiç bir zararı yok
civcivimmm Bunu bende merak ediyorumm yüzüstü yatmayı ve sabah gerinmeyi çok seviyorum ama şimdi korkuyorum
Sedley _kubranurr_ Ayy inşallah bişey olmaz çünkü yüzüstü uyumuyorum ama uykuya dalınca farkına varamıyorum
Merveeex Valla ben 16-17. Haftaya kadar hep yattım ondan sonra karnım çıkmaya başladığı için istememde yatamadım hiç bir sorun olmaz zaten ayan bes haftalık küçücük bişe
Sedley Merveeex çok sağol canım böyle hamileliği ilerleyen insanlardan bilgi alınca güzel oluyor. Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻🙏🏻
nemu63 Bu haftalarda sorun olmaz ben doktoruma sormuştum oda 14.haftaya kadar diledigin gibiuyu demişti 14 den sonra sola yatmaya alıştır kendini demişti
Sedley nemu63 Evet kalp atışı için ilerki aylarda sola yatmak daha iyi diye duymuştum ama yüzüstü yatınca bişey olur mu onu bilmiyordum hamileliğimi öğrendiğimden beri yüzüstü yatmaya korkuyordum
lleyla4545 Bi sıkıntı olmaz sen kendin rahat edebildiğin sürece. Ama gerinme çok uzak yerlere ulaşmaya çalışma
Sedley lleyla4545 Yok uzak yerlere uzanmaya kasıklarım zaten izin vermiyor az bi uzansam ağrı yapıyor 🤗
Sedley Misssimsek Aaayyy Allah yardımcın olsun çok şükür şuana kadar mide bulantım hiç olmadı inşallahta olmaz
Cansubasak Tavsiye bereyim 20. Haftaya kadar canınız nasıl istiyorsa uyuyun ben hata yaptım hep soluma ve sağım yattım en başından şuan 34. Haftadayım geceleri ağrıdan uyuyamıyorum acı çekiyorum ağlıyorum yanlarım çürüdü
Sedley Cansubasak Evet yaaa benimde işte 1 haftadır hep sağa yatıyordum omzum koptu ağrıyor. Yüzüstü yatmaya alışmışım hep sağa yatmak kötü oluyor
Akyokus Akyokus Zaten karnın çıkınca yüzüstü yada sırt üstü yatarsan karnın acıyo istesende yatamıyosun
Sedley Akyokus Öyle yaparım ama yinede korkudan yüzüstü yatmazsam bilemiyorum şimdi karnımda emanet var çünkü minicik bişey ne bilim insan kıyamıyor bişey olur diye
Nursonunbu Uyuya bildiğin kadar uyu bence ilerliyen zamanlarda anlıycaksın ayrıca kesen bebeği korumak için tasarlanmış sorun olmadı bende ilk başlarda
Akyokus Sedley Gece uyanabildikce soluna dön canım alıştır kendini bende yüzüstü yatmayı çok seviyodum dediğin gibi ona birşey olur korkusu ile alıştım artık hic yüzüstü sırt üstü yatmıyorum gece uyandıkca soluma dönüyorum
Sedley Slnbsr Çok teşekkür ederim kaç kişi bişey olmaz dediyse demekki olmuyormuş rahat edebilirim 🤗🤗