Buseeeeee Dilek1661 27 haftaliksin yaparsın canim sıkıntı olmaz ben 35 haftalık falan sandım 8 ay diyince 😊
Dilek1661 Buseeeeee yok işte 34 e kadar eşimin yanında kalmak istiyorum ama işte şartlar elvermiyorrrr 🙈😌😞
Dilek1661 Cge_14 evet Anadolu jette sıkıntı yokmuş çoğul gebelik yoksa 36 ya kadar alıyorlarmış hostesle bi ara konuştum ama basınç falan bebeğe zararınolur mu ondan korkuyorum
Cge_14 Dilek1661 iyi düşünelim iyi olsun inşallah baska çare yok malesef. Dua edelim insallah bir sey olmadan ulaşırız gidecegimiz yerlere 😊
Cge_14 Dilek1661 bugün tam 35. Haftamda Batmandan Ankaraya uçuş yaptım 😊 cok şükür güzel geçti hic bir sıkıntı yaşamadım. Doktorumdan bugün binebilir diye rapor aldim bi sorun çıkarmadılar.
Dilek1661 Buseeeeee doktoruma sordum 34e kadar izin var dedi ama görmüş geçirmiş bir insan varsa diye sormuştum biraz daha içim rahatlar diye🙂
Esraaa1709 Dilek1661 Dilek1661 evet canım fakat rapor 7 günlük olabilir daha eski değil ben bugün aldım seyahat edebilir uçak ile diye bir rapor devletten ama seni nst ye bağlıyorlar duruma göre ağrın çıkarsa vermeye bilirler
busrasahinn Dilek1661 canım 36 haftadan sonra ucaklar almiyo hamile 28 36 hafta arasında da raporla binebiliyosun dojtor sıkıntı gormezse