Esraaa1709 Dilek1661 Dilek1661 evet canım fakat rapor 7 günlük olabilir daha eski değil ben bugün aldım seyahat edebilir uçak ile diye bir rapor devletten ama seni nst ye bağlıyorlar duruma göre ağrın çıkarsa vermeye bilirler
Kubraismail61 Dilek1661 yani ben korkmadım daha önce uçak yolculuğu yaptım çünkü. Uçak raporunu havalanında geçişlerde sorarlarsa gösterirsin ben aldım başta rapor günü geçti sonra almadan güvenlikten geçtim kimse de sormadı 😂 ama benim çok belli olmuyordu belki de ondan dediğim gibi Trabzon dan İstanbul a geldim hiç bi sorun olmadı 8.ayda hemde
Dilek1661 Kubraismail61 bende korkmuyorum uzun süredir uçak yolculuğu yapıyorum hamileliğin ilk aylarından itibaren ama Bebek büyüyünce sıkıntı olurmu diye korktum açıkçası🙂
Muallimannecik Dilek1661 bende gebeyken ilk kez bineceğim için kime gösterileceği hakkında bi fikrim yok doktor raporu yeterlidir kim sorarsa ona gösterirsiniz. Bende Doğu görevindeyim Doğum iznine çıkınca memleketime gidip Doğum yapacağım inşallah haftaya Pazar biletim var şuan 33+3 teyim mecburiyet yani bunlar. Doktorunuz bakar duruma göre davranır korkmayın
Dilek1661 Muallimannecik inşallah eşimin yanında ne kadar kalabilsen kar çünkü uzun bir süre gelemicem yanına orta yolu bulmaya çalışıyorum🙂
Agapizoi Dilek1661 Bebekte ve annede herhangi bir saglik sorunu yoksa yani hamileliginiz normal seyirinde saglikli gidiyorsa hic bir zarari yok ama yolculuk uzunsa bol su ve her yarim saatte bir bacaklarinizi acin bi yuruyun ve varis corabi giyin kan dolasiminiza yardimci olur miniginize yardimci olur ha kisa bi ucussa su icin arada oturdugunuz yerden bacaklarinizi esnetme hareketleri yapin hicbirsey olmaz benim kuzenim son ayinda Kanadaya uctu kac ben de keza yurtdisinda yasadigm icin cok kez uctum
Slnbsr Dilek1661 seyahat yasağı değil de 32. Haftadan sonra doktordan rapor alman gerekiyo uçabilir diye 36. Haftaya kadar binebiliyosun o raporla hatta ben aldım raporu 32. Hafta uçtum 34. Haftad gene uçtum
Muallimannecik Dilek1661 bende aynı durumdayım bırakıp gitmeye içim elvermiyor ama el mahkum artık sağlık için katlanılacak o yüzden 34+4 e ancak uzatabildim Allah sağlıkla gidip bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin
GulsunA Dilek1661 Bilmem, erken dogum falan, ben korkardim herhalde 😅 ama tabii kisa bi yolculuksa orasini bilemem 😊
tuuubaaa01 Ben 35. Haftada bindim doktorum kontrol etti ntsye baktı bir sorun olmayınca rapor verdi, şükür sıkıntısız bir yolculuk oldu, doktorunuz onaylıyorsa hiç tedirgin olmayın
Cge_14 Dilek1661 bende gorevim nedeni ile dogudayim memleketime gidecegim insallah salı günü. tam 35.haftam oluyor doktorumla konuştum her sey yolunda raporunla binersin dedi. Anadolu jet 36. Haftaya kadar rapor ile kabul ettiklerini söyledi.
Dilek1661 Cge_14 evet Anadolu jette sıkıntı yokmuş çoğul gebelik yoksa 36 ya kadar alıyorlarmış hostesle bi ara konuştum ama basınç falan bebeğe zararınolur mu ondan korkuyorum