benim-kalbim-o _zehra_ Bizimde halamızdan ilk hediyemiz canım hemen hemen her yerde görüyorum zaten 😂
Syma95 _zehra_ anemlerin komsunun kizi Sena ismi 3 yaslarinda ama asiri agliyor hic susmuyor gece gunduz 😀
YudummmSu _zehra_ benim var tanıdığım ufak daha felaket yaramaz ve çok açık bi çocuk herkese karşı hiç çekinmez 😉
[silindi] _zehra_ maalesef 🙄 gerçi bana karışamaz da kıskançlığına sinir oluyorum 🤬halamın adı da Ayşe annem de çok çekmiş ondan 😬
ikiprensannesiiii Minik-mucizem123 bende sena yim ve hemen hemen ayniyiz demekki karakteri etkiliyor isim 😁
Minik-mucizem123 ikiprensannesiiii ay adaşım benim 😂😂😂 benim çevremdeki senalar hep böyleydi ya içe kapanık falan diyorlar ama tam tersi 😂
ikiprensannesiiii Minik-mucizem123 aynen sevincimi de üzüntümü de dışarı yansitirim hele biseye kirilsam içimde tutamam
SenAdemtopal Minik-mucizem123 benimde adım sena 😙ve tamamen beni anlatmışsın😂😂sena fena😁açıksözlülük hatsafhada 💃🏻Bide sevdiğim işi aşkla yapıyorum o yüzden başarıda ardından geliyor🥰çok zeki olduğumuda söylerler bence bu biraz fenalıktan kaynaklanıyor😂😂😂
Minik-mucizem123 SenAdemtopal ahahahaha karakter ismi etkiliyor demek ki😂😂 bende senin gibi düşünüyorum işimi aşkla yaparım çok özen gösteririm. Hele ki birinin benden o konuda benden Daha bilgili olmasını istemediğimden hep çalışırım 😂😂 senalar fena 😂😂
SenAdemtopal Minik-mucizem123 kesinlikle😂😂anlamıda övgüyü seven olunca yeterki biri övsün her türlü başarıyı kolaylıkla halledebiliriz 😁💃🏻💃🏻
SenAdemtopal Minik-mucizem123 ahhha haaa😂😂😂bende öyle düşünüyorum 😂nerde oturuyorsun sen keşke yakın olsak gider gelirdik bir birimize🤗
Hayalim_ _zehra_ bi öğrencim vardı Sena çok çok tatlıydı aşırı seviyodm onu çok da zekiydi maşallah ama az biraz şımarıklk vardı 😊