[silindi] H1z2a3 hayatımda tanıdığım bütün ayşelerde bir sıkıntı vardı kızım olsa kesinlikle Ayşe koymam ve koymadım da😂bi Ayşe de görümcem çünkü 😂
_zehra_ Gul-21 evet bende severim boğa ları hamarat olurlar . Bi kız evlatta en çok olması gereken özellik. Hamarat kızlar, dinlenmiş anneler 🤪🤪🤪
Kayraruzgar Aise2515 benim var ailesine çok düşkün çocuklarla arası çok iyi herkes ile iyi geçinen ortama çabuk adapte olan espirili biri ve aşırı hamarat
[silindi] _zehra_ maalesef 🙄 gerçi bana karışamaz da kıskançlığına sinir oluyorum 🤬halamın adı da Ayşe annem de çok çekmiş ondan 😬
Seda_123 _zehra_ Fena oluyorlar benden söylemesi 😂Benim tanıdıklarım öyle mesela terbiye desen t si yok anne baba tanımaz kendi kafasına buyruk hareker eder kuzenim var mesela ondan biliyorum
Fatma9494 _zehra_ aynen bnm kardeşim sena o kadar fena kii uğraşılması zor bir çocuk tüketti bizi valla sinirli birazda🤣🤣
_zehra_ benim-kalbim-o amin inşallah. Profildeki patiklerin aynisi bizde de var .ilk hediyemiz 🤭🤭konuyla alakasız ama yazasım geldi 🤣
benim-kalbim-o _zehra_ Bizimde halamızdan ilk hediyemiz canım hemen hemen her yerde görüyorum zaten 😂