Eslina Ponciginannesi_ ben ilk bebeğimde kız olursa eslina ebrar erkek olursa ahmet affan diye dişündük ilk kızım oldu 3 yıl sonrada oğlum hiç değiştirmedik isimlerini koyduk 😊
Ponciginannesi_ Degisken etrafında yoksa güzel isim. Biz bir kişide dahi olsa hemen ondan vazgeçiyoruz 😂
Degisken Ponciginannesi_ teşekkürler. Bende 1 kişide bile olsa vazgeçiyorum. Allahtan etrafımdaki herkes hep aynı isimleri koyuyor da deniz i daha koyan olmadı:)
Ponciginannesi_ Gamm biizmki kimseye söz vermedi kendisi istiyor dayısının ismini. Ben dayısının ismi güzel olsaydı birşey demezdim zaten. İçime sinmiyor nedense
Ponciginannesi_ Mltm10 isim araştırmaya başlıyoruz bi ladılar veremiyoruz ikimizde çıldırıyoruz sonra ara veriyoruz. İnsan sınır oluyor 😂
alivefamm Mrvrlshn bende aynen cinseyetini bilmeden alivefa koyduk tabi ömer asaf isminede bayılıyoruz
Htcglgnaksy Ponciginannesi_ aynı sorun ben de de var hiçbir erkek ismi içime sinmiyor çocuğum isimsiz doğacak resmen
Uzumtanesi Gamm ben de dedim gobek adı olsun ama kimlikte yazmasın güzel anlamlı başka bi isim daha bulalım ama yok onun adı ismail gerek yok başka biseye diyo 😑😑😑😑